دکتر ابراهیم نعیمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره دلیل مراجعات دانشجویان به مراکز مشاوره بعد از دوره کرونا گفت: با توجه به دو سال حضور دانشجویان در خانه و مسائل حل نشدهای که در درون خانوادهها وجود داشته، باعث شده، تنشها و تعارضات دانشجویان در درون خانواده افزایش یابد و اکنون با بار روانی حل نشده، استرسها و فشارهای روانی به مراکز مشاوره مراجعه کنند.
وی ادامه داد: بر همین اساس اولین اولویت آموزش مراکز مشاوره، ارائه مهارتی هایی است که دانشجویان بتوانند خود انگیخته از پس معضلات خود برآیند.
مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان افزود: بیشتر معضلاتی که در حال حاضر دانشجویان به آن دلیل به مراکز مشاوره مراجعه میکنند، در وهله اول حوزههای ارتباطی است. دانشجویان این مشکل را هم در درون خانواده، هم در رابطه با تعامل با دیگران و هم در رابطه استاد و دانشجو دارند.
وی ادامه داد: مسائل و مشکلات تحصیلی دلیل دیگری است که باعث مراجعه دانشجویان به مراکز مشاوره میشود، در حال حاضر افت تحصیلی پنهان شده و معدلها افزایش یافته ولی انباشت دانش کاهش یافته است.
نعیمی افزود: در نتیجه طرح بزرگ پات (پیشگیری از افت تحصیلی) را کلید زدیم که از اول مهرماه سال تحصیلی آینده شروع خواهد شد و بعد از ۳ ترم تلاش میکنیم که میزان مشروطی دانشگاهها را به کمتر از نصف کاهش دهیم.