به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالعزیز موسوی دوشنبه شب در نشست شورای برنامه ریزی شهرستان، افزود: کهگیلویه از تنش آبی گذشته و دچار بحران شده که نیازمند توجه ویژه به حوزه آب آشامیدنی و فعال نمودن پروژههای راکد و نیمه فعال در شهرستان هستیم.
وی با اشاره به نامناسب بودن ورودیهای شهر دهدشت گفت: ورودیهای نامناسب تأثیر منفی بر روی یک شهر برای مهمانان دارد و نیازمند توجه ویژه است.
موسوی افزود: برای ورودی سوق ۲۹ میلیارد اعتبار گذاشته شد و در حال کار است، اما انتظار داریم فعالتر شود.
فرماندار شهرستان کهگیلویه گفت: ورودی از سمت بهبهان نیاز به روشنایی و جدا کننده دارد که باید اداره راهداری و حمل و نقل جادهای اقدام کند.
موسوی با اشاره به حادثه خیز بودن ورودی دهدشت از سمت چرام، گفت: ورودی چرام رفع معارض شده، ولی شهرداری باید ابتدای ورودی میدان را زیرسازی کند و ادامه نیز باید روشنایی و جدا کننده نصب شود.
موسوی تصریح کرد: همچنین ۱۲ سال است که پروژههای ورودیهای شهر دهدشت فعال هستند، اما تمام نمیشوند.
فرماندار کهگیلویه افزود: در حوزه راه و پروژههای راهسازی فعالیت بی سابقه و چشمگیری داریم و بسیاری از پروژهها فعال شده اند، اما انتظار میرود شارژ مالی شوند.
موسوی با اشاره به بافت تاریخی دهدشت، خاطرنشان کرد: ۱۰ میلیارد تومان به بافت تاریخی دهدشت تخصیص داده شد که باید میراث فرهنگی در این زمینه فعال شود.
فرماندار کهگیلویه با اشاره به اینکه آزاردهنده است که با زحمت اعتبارات به استان بیایند و پروژهها انجام نشوند، گفت: راهداری دهدشت بدون ماشین آلات مورد نیاز کارایی ندارد و الان دو لودر دارد که بیشتر مواقع خراب هستند و نیاز است توجه ویژه ای به خرید ماشین آلات برای راهداری دهدشت شود.
فرماندار کهگیلویه گفت: تمام نقاط کهگیلویه آنتن دهی ضعیف است و مردم با مشکلات عدم آنتن دهی مواجه هستند و هر جا میرویم آنتن دهی و اینترنت ضعیف است و نیاز است دستگاههای متولی پای کار بیایند.