به گزارش خبرنگار مهر، علی قهرمان طالع ظهر سه شنبه در نشست مشترک فرماندهان انتظامی اردبیل اظهار کرد: هیچ سازمان رسمی و حاکمیتی از شمارههای شخصی، پیامک ابلاغیه الکترونیکی یا سامانه ثنا، برای مردم ارسال نمیکند لذا هموطنان در صورت دریافت چنین پیامکهایی، به هیچ عنوان روی لینک ارسال شده، کلیک نکنند.
وی با بیان اینکه عمده کلاهبرداریهای سایبری در شرایط کنونی مربوط به معرفی اپلیکیشنهای جعلی در حوزه یارانه معیشتی و همچنین معرفی لینکهای غیرواقعی است، گفت: اهالی استان اردبیل به لینکها، پیامکها و اپلیکیشنهای جعلی که عمدتاً بوی کلاهبرداری میدهد، توجه نکنند.
رئیس پلیس فتای استان اردبیل بیان کرد: اینگونه افراد در تلاش هستند تا خانوادههای افراد جا مانده و معترض به پرداخت یارانههای معیشتی را شناسایی کرده و نسبت به سودجویی از حساب آنها اقدام کنند که مردم باید هوشیار بوده و گرفتار جاعلان و شیادان نشوند.
قهرمان طالع ادامه داد: نباید به غیر از سرشمارههای معتبر سازمان هدفمندی یارانهها و اپلیکیشنهای معرفی شده و دیگر شمارهها مورد پیگیری خانوارها قرار گرفته به شمارهها یا لینکهای دیگر اعتماد کنند.
وی خاطرنشان کرد: شایسته است افراد جا مانده از یارانه، یا معترض به این امر و همچنین گروههایی که نسبت به رؤیت سامانه سنا اقدام میکنند، به سایتهای رسمی مراجعه کرده و از گرفتار شدن در تله چنین سودجویان و جاعلانی خودداری کنند.