به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی محمدی سه شنبه در شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان همدان با بیان اینکه منشأ بسیاری از آسیبها و ناهنجاریها فقدان مهارتهای زندگی در افراد است گفت: در بحث سواد آموزی با عملکرد کلیشهای و در حد رفع تکلیف مواجه هستیم که لازم است در این راستا متناسب با نیاز جامعه هدف عمل کنیم.
وی بر لزوم وجود اطلاعات و آمار دقیق از جامعه هدف تاکید کرد و گفت: باید بتوان با این روال برنامه ریزی های مناسبی در خصوص اجرایی کردن طرحهای سوادآموزی در پیش گرفت.
فرماندار همدان یادآور شد: امروز با خواندن و نوشتن نیازهای یک فرد در جامعه تأمین نمیشود و باید مهارتهای فردی به افراد آموزش داده شود.
این مسئول با اشاره به اینکه نرخ با سوادی در کشور ۹۵ و در استان ۹۵.۶ است اما آمارهای موجود قابل استناد نیست، اضافه کرد: باید با هم افزایی دستگاههای ذیربط ضمن شناسایی جامعه هدف در جهت سواد آموزی به ویژه آموزش مهارتهای مورد نیاز و متناسب با سبک زندگی امروزی در جامعه اقدام کنیم.
رئیس شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان همدان با تاکید بر ضرورت بهره گیری از سایر صاحب نظران در این زمینه، عنوان کرد: تعداد سه کمیته محوری رصد و آمار، فرهنگی و تبلیغات و کمیته اجرایی در این شورا باید تشکیل شود تا با برنامه ریزی مشخص جلسات و اهداف این شورا را کاربردی تر پیش ببریم.
محمدی با تاکید بر اینکه دهیاران، کمیته امداد و بهزیستی در شناسایی، معرفی و همکاری در راستای سوادآموزی افراد بی سواد جامعه هدف میتوانند مؤثر باشند، افزود: حتی در این زمینه باید از توان معتمدین محلات و مساجد حاشیه شهر نیز بهره گرفت.
فرماندار همدان افزود: نهضت سواد آموزی در گذشته با تشکیلات گسترده و عملکرد متناسب با نیاز آن مقطع فعالیت میکرد اما امروز در بحث بازماندگان از تحصیل و سواد آموزی به لحاظ کیفی به مراتب مشکلات بیشتری داریم که نیازمند عزم جدی متولیان و همکاری همه دستگاههای اجرایی عضو این شورا است.