به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا حاجی آبادی صبح امروز در جلسه شورای اسلامی خراسان جنوبی که رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی در آن حضور داشتند، اظهار کرد: با توجه به دانشگاههای بسیار خوبی که در استان وجود دارد باید راه اندازی منطقه آزاد آموزشی به عنوان مطالبه از مسئولان کشوری و استانی درخواست شود تا با انجام این کار علاوه بر سرمایه گذاری و اشتغالزایی، خراسان جنوبی به عنوان قطب دانشگاهی برای جذب دانشجویان خارجی مطرح شود.
مشکلات موجود
وی با بیان اینکه در زمینه شاخصهای موجود در حوزه بهداشت و درمان به دلیل مشکلات موجود در قوانین کشور، امکان تحقق مطالبات مردم در شرایط فعلی وجود ندارد، تصریح کرد: مشکلات موجود در این حوزه به سه دسته تقسیم میشوند. یک دسته از این مشکلات باید از طریق دانشگاه علوم پزشکی بیرجند حل شود.
به گفته وی دسته دیگری از مشکلات باید توسط مسئولان استانی مرتفع شوند و دسته سوم از آنها مشکلاتی است که به دلیل اشکالات موجود در قانون گذاری در خراسان جنوبی به وجود آمدهاند و در هر صورت مردم از ما دریافت خدمات مطلوب را میخواهند که در این راستا با احصای مشکلات بهداشت و درمان استان پی گیری های لازم را انجام خواهیم داد.
وی از اعضای شورای اسلامی استان به عنوان مطالبه گرانی یاد کرد که دنبال ارتقا و توسعه زیرساختهای مورد نیاز بهداشت و درمان شهرستانهای خراسان جنوبی هستند و شخص رئیس جمهور به عنوان نماینده مردم استان در مجلس خبرگان باید پی گیری های لازم را برای حل مشکلات مردم استان انجام دهد.
نماینده قائنات در شورای اسلامی استان هم با بیان اینکه اعضای این شورا بازوان مسئولان استان برای رفع مشکلات موجود هستند، اظهار کرد: با توجه به اینکه دو نفر از اعضای این شورا در شورای عالی شوراهای کشور حضور دارند از این طریق میتوانند پی گیری های لازم را برای موضوعهای مورد نظر انجام دهند.
انتقاد از دعوت نشدن نمایندگان شورای استان
به گفته محمد رضا قرائی مسئولان دستگاههای اجرایی باید مطالبات مردم را از زبان نمایندگان آنها در شورای اسلامی استان بشنوند و این نمایندگان میتوانند زبان گویای مسئولان برای پیگیری مطالبات از طریق مسئولان کشوری باشند تا این موضوع زمینه ساز رفع مشکلات موجود باشند.
وی از دعوت نشدن نماینده، اعضای شورای استان در زمان حضور مسئولان کشوری مانند رئیس کمیسیون بهداشت مجلس و معاون اجرایی رئیس جمهور برای پیگیری مطالبات مردم استان انتقاد کرد و ادامه داد: وقتی سفر معاون اجرایی رئیس جمهور برای بررسی مصوبات سفر به استان انجام میشود چرا رئیس شورای اسلامی استان برای حضور در شورای اداری دعوت نمیشود.
فرسودگی آمبولانسها و تجهیزات پزشکی
وی با بیان اینکه آمبولانسها و بعضی از تجهیزات پزشکی شهرستانهای استان فرسوده است، تصریح کرد: باید مشخص شود که ساختمان در حال احداث در قاین، بیمارستان دوم قاین یا توسعه بیمارستان فعلی این شهر است.
علی حیدر زاده نماینده فردوس هم با اشاره به اینکه شاید بعضی از مشکلات مربوط به ۱۰ سال گذشته باشد، اظهار کرد: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هم در به وجود آمدن بعضی از آنها تأثیر گذار بودهاند و همین موضوع سبب میشود که تجهیزات پزشکی متعلق به یک شهرستان به شهرستان دیگر داده شود و در صورت امکان باید بخشی از نوبت ام ار آی بیرجند در هر روز برای بیماران شهرستانهای استان در نظر گرفته شود.
غلامحسین طاهری نماینده طبس با انتقاد از اینکه چرا به شاخصهای موجود در شهرستانها توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی توجه نمیشود، گفت: چالشی که بین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و مقامهای سیاسی _ اجرایی استان در زمینه انتصابات به وجود آمده باید هر چه زودتر برطرف شود تا خسارات بیش از این به وجود نیاید.
حسین فنودی نماینده سربیشه با درخواست برای اجرای مجوز ایجاد چهار بیمارستان محلی در نیمبلوک، درح، مود و بیرجند خواستار حل مشکلات اورژانسهای مود و لانو شد.
نور احمد الهیاری نماینده درمیان در شورای اسلامی استان هم از ضعیف بودن تجهیزات پزشکی این شهرستان انتقاد کرد و خواستار موافقت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای ارائه خدمات رایگان پزشکان به مردم این شهرستان شد.
علی رومنجانی نماینده خوسف در شورای اسلامی استان با ذکر مطالبه جدی مردم این شهرستان برای راه اندازی بیمارستان خوسف تا پایان سال جاری خواستار اجرای مصوبات ایجاد اورژانس در گل و محمد شهر شد.