بوشهر- رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر از اختصاص ۵۰ میلیارد ریال به طرح ملی فناورانه و دانش بنیان تولید غذای آبزیان زنده در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی‌زاده ظهر جمعه در جلسه شورای راهبردی طرح‌های ملی فناورانه، تولید غذای آبزیان را یکی از الزامات توسعه اقتصاد دریا و صنعت آبزیان دانست و اظهار کرد: کشور در تأمین غذای آبزیان به شدت به واردات وابسته است.

وی اضافه کرد: از این رو جهاد دانشگاهی بوشهر از سال ۱۴۰۰ طرح مهم و فناورانه تولید غذای آبزیان را در دستور کار قرار داد، این طرح در کمیسیون کشاورزی و بودجه مجلس شورای اسلامی ارائه و در بودجه سال ۱۴۰۱ مبلغ ۵۰ میلیارد ریال به آن اختصاص داده شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر در خصوص تولید بچه ماهی سی‌باس نیز تصریح کرد: در این استان از سال ۱۳۹۹ طرح فناورانه و دانش تولید بچه ماهی سی‌باس را در شهرک زیست فناورانه دلوار با بودجه ۱۶۰ میلیارد ریال آغاز شد.

احمدی زاده با بیان اینکه در اجرای طرح تولید بچه ماهی سی‌باس ۱۰ محقق در حال فعالیت هستند، افزود: این طرح در استان بوشهر با ۴۰ درصد پیشرفت در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

وی خاطر نشان کرد: عملیاتی شدن طرح تولید بچه ماهی سی‌باس و تولید غذای آبزیان، دستاورد بسیار مهمی برای کشور در حوزه اقتصاد دریا و توسعه صنعت آبزی پروری است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با اشاره به اینکه در برنامه توسعه ششم تولید سالانه ۲۰۰ میلیون تن پرورش ماهی در قفس پیش بینی شده است، یادآور شد: در حال حاضر بچه ماهی و غذای آبزیان از کشورهای شرق آسیا، اروپا و استرالیا وارد می‌شود و این موضوع سبب خروج منابع ارزی بسیاری می‌شود.

احمدی زاده گفت: طرح مهم و فناورانه تولید بچه ماهی سی‌باس در جهاد دانشگاهی سبب حفظ امنیت غذایی، قطع وابستگی کشور، خارج نشدن منابع ارزی، توسعه صادرات می‌شود.