صادق محرمزاده در گفتو گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ما در اردبیل در بیمارستان سبلان و در خلخال و مشگینشهر در دانشکده علوم پزشکی و مراکز بهداشت و سایر شهرستانها نیز در ساختمانهای تعریف شده به بیماران ام. اس ارائه خدمات میکنیم.
وی با بیان اینکه انجمن در قالب سازمان مردمنهاد به دور از نگاه مؤسسات خیریه به بیماران ارائه خدمات میکند، تصریح کرد: ما بحث مطالبهگری و تسهیلگری در فرآیند درمان و دارو را برای بیماران ام. اس دنبال میکنیم و تلاشمان بر این است تا تأمین هزینههای این بیماران را در تهیه دارو و بستری انجام دهیم.
مدیرعامل انجمن ام. اس استان اردبیل گفت: بر خلاف مراکز خیریه که تنها کمک مالی میکنند، سازمانهای مردمنهاد و انجمنها مطالبهگری کرده و در کنار آن بستههای حمایتی رایگان را اعم از معرفی بیماران برای ام. ار. آی، خدمات دندانپزشکی، فیزیوتراپی و تأمین دارو انجام میدهند.
محرمزاده از همراهی دانشگاه علوم پزشکی در ارائه خدمات به یکهزار و ۳۰۰ بیمار ام. اس تحت پوشش این انجمن قدردانی کرد و افزود: تلاش ما بر این است تا خدمات ارائه شده به این بیماران بدون کمترین وقفه انجام شده و آنها بتوانند از این خدمات بهرهمند شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اکثر بیماران ام. اس که زمینگیر هستند، در مناطق کم برخوردار ساکن بوده و ما سعی میکنیم در این مناطق به آنها ارائه خدمات کنیم که با همکاری بهزیستی قرار است خودروی حمل بیماران زمینگیر ام. اس نیز به سرعت برای استان اردبیل فراهم آید.
محرمزاده کل هزینهکرد این انجمن را در یک سال گذشته ۱۹۵ میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: از این مبلغ ۱۳۷ میلیون تومان برای تهیه ایزولایف، زیرانداز و ویلچر هزینه شده است.
وی اضافه کرد: عمده هزینههای مربوط به دارو، درمان و تهیه ایزولایف است که برای بیماران ام. اس زمینگیر تهیه و در اختیار آنها قرار میگیرد.
محرمزاده به راهاندازی بانک دارویی اورژانسی بیماران ام. اس در قالب ۱۷ قلم داروی مورد نیاز اشاره کرد و گفت: سعی ما بر این است تا عمده داروهای عرضه شده به این بیماران به صورت رایگان و یا با کمترین هزینه همراه باشد.
وی بیان کرد: ۹۷ درصد بیماران ام. اس استان از داروهای ایرانی استفاده کرده و تنها سه درصد داروی برند خارجی را مصرف میکنند که عمدتاً در اروپا تولید میشود.
محرمزاده بالا بودن هزینه این داروها را یادآور شد و اظهار کرد: قرار شده در کنار پوشش بیمهای، وزارت بهداشت برای تأمین این داروها کمترین هزینه را برای بیماران نیازمند تحمیل کنند.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: به زودی فلوشیب با گرایش تخصصی ام. اس در اردبیل فعالیت خود را آغاز خواهد کرد تا بعد از تبریز، ما شاهد فعالیت یک فوق تخصص مجرب برای بیماران ام. اس به صورت ویژه باشیم.
محرمزاده افزود: این انجمن سعی میکند تا با رصد ورودی و خروجی داروها و سایر اقلام مورد نیاز بیماران را به صورت جدی مورد حمایت قرار داده و حتی ورزشکاران دارای این بیماری که در سطح ملی درخشش داشتند، پشتیبانی و حمایت کند.
مدیرعامل انجمن ام. اس استان اردبیل خاطرنشان کرد: باید این بیماران با سبک زندگی جدید خود سازگاری داشته و متناسب با این شرایط زیست مناسب و امیدبخشی را داشته باشند تا دغدغهها و مشکلات در این حوزه به حداقل برسد.