به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای هماهنگی اجرای طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار منطقه ۲ برگزار شد.
مهدی صالحی در این نشست با اشاره به اینکه با تشکیل شورای هماهنگی توانمندسازی محلات کم برخوردار ظرفیتی ایجاد شده است تا با برنامه ریزی هدفمند در این مسیر گام برداریم، گفت: منطقه دو یکی از مناطق برخوردار پایتخت است، اما هنوز محلاتی در این منطقه وجود دارد که به دلایل متعددی از از جمله مشکلات کالبدی و نبود زیرساختهای شهرسازی برای توسعه محلات، وجود املاک موقوفه فاقد سند و … به عنوان محله کم برخوردار شناخته شده است.
وی افزود: طرح توانمندسازی این محلات نیازمند تلاش و هماهنگی همه سازمانها و نهادهای ذیربط است و به طور حتم میتوان با برنامهریزی هدفمند و هم افزایی نهادها و همچنین سازمانهای مردم نهاد گام مؤثری در این مسیر برداشت.
شهردار منطقه دو با تاکید بر بهرهمندی از مشارکت شهروندان در این طرح گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود در منطقه باید از پتانسیلها به عنوان محرک اشتغال استفاده کرده و موانع توسعه را برطرف کنیم.
صالحی در ادامه افزود: مدیریت شهری منطقه در راستای مسئولیت اجتماعی خود در بحث توانمندسازی بانوان نیز برنامههایی را در دستور کار قرار داده است.
پارسا گوهری دبیر ستاد توانمندسازی محلات کمبرخوردار کشور نیز در این نشست با بیان اینکه طرح توسعه و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار ۲۰۲۰ با دستور مقام معظم رهبری آغاز و با حمایت و همکاری سه قوه به مرحله اجرا در میآید، گفت: مسائل مربوط به مسکن، اشتغال، آموزش و بهداشت و سلامت مهمترین محورهای فعالیت طرح توانمندسازی محلات کشور است و با هماهنگیهای به عمل آمده با دستگاههای دولتی مرتبط، مسائل و مشکلات محلات شناسایی، دسته بندی و با برنامه ریزی مدون نسبت به رفع آنها اقدام میشود.
وی با بیان اینکه در محلات کمبرخوردار ۲۱ دستگاه اجرایی و سازمان وظیفه و نقش بر عهده دارند، ادامه داد: تمامی نهادها و دستگاههای اجرایی که تکلیف قانونی دارند ضمن پرهیز از موازی کاری و با مشارکت شهروندان و ذینفعان محلی در شناسایی مشکلات، باید در محلات هماهنگ عمل کرده و اقدامات خود را با هدف رفع محرومیت و ایجاد توسعه انجام دهند.