به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام رضا عزت زمانی ظهر دوشنبه در دیدار با رؤسای ادارات شهرستانها و روحانیون مستقر استان مرکزی اظهار کرد: رشد و ارتقا گروههای مرجع در هر حوزه و هر سطحی باعث تقویت ظرفیتهای رشد و تعالی عموم مردم میشود. ما هر چقدر توان داشته باشیم و ظرفیت بگذاریم که نیاز علمی و معرفتی نخبگان را حل کنیم، به همان نسبت آنها میتوانند به مردم خدمت برسانند.
وی افزود: اقشار مختلفی در کشور مورد خطاب تبلیغی ما هستند و معتقدیم همه مردم در سطوح مختلف میتوانند مبلغ دین باشند و در فضای نخبگانی، روحانیون مستقر یا امامان محلی و روستایی ما محل رجوع مردم هستند و نیازهای مختلفی از جمله معرفتی، احکام شرعی، مسائل سیاسی اجتماعی وجود دارد که دوستان ما در ادارهکل تبلیغات استان مرکزی دغدغه خوبی برای رشد و تعالی مخاطبین بر عهده گرفتند.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: رشد در حوزه آموزشی و بالا بردن ظرفی میتواند به رشد ظرفیت عرصه تبلیغ کمک کند.
حجت الاسلام عزت زمانی با اشاره اهمیت روش تبلیغ، تاکید کرد: در حوزه تبلیغ اصیل و سنتی در خوشبینانهترین حالت ۱۰ درصد از مخاطبان را میتوان مورد خطاب مستقیم قرار داد و قطعاً برای گسترش دامنه مخاطب میبایست از ابزارهای رسانهای و هنری بهره برد و البته میدانیم که صرفاً کار رسانهای نمیتواند بر جان مخاطب اثر بگذارد بلکه باید تلفیقی از این دو وجود داشته باشد.
وی بیان کرد: ما باید حلقههای میانی تبلیغ را گسترش دهیم زیرا مردمی سازی تبلیغ، اولویت است. یک نانوا، آرایشگر و … میتوانند مبلغ اسلام باشند و این به فهم ما از زیست بوم فرهنگی بستگی دارد لذا اگر مسأله زیستبوم را به خوبی درک نکنیم، اساساً قدرت پاسخگویی مناسبی در موضوعات فرهنگی نخواهیم داشت.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد: سازمان میبایست برای موضوعات مختلف فرهنگی برنامه داشته باشد تا بتواند به رسالت خود در عرصه تبلیغ دین عمل کند.
حجت الاسلام عزت زمانی در پایان تصریح کرد: اهتمام اداره کل تبلیغات استان مرکزی به رشد شبکه و محتوای فرهنگی استان مشهود است و میتواند الگو باشد.