اراک - مدیر عامل بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی گفت: حکمرانی مهمترین اصل در تمدن سازی است و ولایت و امامت مهمترین اصل حکمرانی در اسلام به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ناصر میرمحمدیان عصر چهارشنبه در دیدار با رؤسای ادارات شهرستان‌ها و روحانیون استان مرکزی اظهار کرد: یکی از نشانه‌های ظهور امام زمان (عج) که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب می‌فرمایند این است که باید از سه مرحله خودسازی، جامعه‌سازی و تمدن سازی عبور کنیم.

وی با اشاره به قدرت تمدن اسلامی افزود: تمدن‌های زیادی در دنیا اتفاق افتاده که توانسته در حوزه‌های مختلفی از جمله هنر و مدیریت نفوذ پیدا کند و ما باید تمدن اسلامی قدرتمندی بسازیم تا دشمنان ما همانند ما فکر کنند.

مدیر عامل بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: تفکر تمدنی حوزه‌های فلسفه و معرفت شناسی و هنر پوشش و… را در بر می‌گیرد و تمدن گسترش گسترش بسیار زیادی دارد.

میرمحمدیان با بیان اینکه عوامل مختلفی در تمدن سازی نقش دارد، ادامه داد: حکمرانی مهمترین اصل در تمدن سازی است و ولایت و امامت مهمترین اصل حکمرانی در اسلامی است.

وی عنوان کرد: امامت در در حکمرانی به دو دسته امامت خاص و امامت عام تقسیم می‌شود و و امامت خاص فقط مربوط به زمان غیبت امام زمان (عج) نیست بلکه در زمان ظهور ایشان هم امامت خاص داریم.

مدیر عامل بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به امامت در مقیاس کلان و میانی و خرد گفت: امامت در مقیاس کلان ولی فقیه است و امامت در مقیاس خرد، پدر است.

میرمحمدیان با اشاره به سلسله امامت میانی و ساختار جامعه اسلامی گفت: در ساختار جامعه ما ولی فقیه در رأس مملکت است ولی ساختارهای مملکت بر اساس تمدن غرب شکل گرفته است از جمله‌های مختلفی که در کشور وجود دارد از روی ساختار غرب شکل گرفته است.

افزایش اعتماد عمومی مردم

وی افزود: مدل حکمرانی در جامعه با زود اتفاق نخواهد افتاد به طور مثال حضرت علی (ع) به مدت ۲۵ سال صبر کرد و ما باید امامت را جامعه شکل دهیم و امامان محله در واقع مشق حکمرانی با مردم می‌کنند.

مدیر عامل بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: امام محله سطح نفوذ دستور رهبری را در جامعه افزایش و گسترش می‌دهد و امامان محله باید ابتدا خودشان پای کار دستورات رهبری باشند و سپس مردم هم پشت سرشان به انجام دستورات عشق بورزند.

میرمحمدیان با اشاره به افزایش اعتماد عمومی در جامعه گفت: روحانیون که با مردم و جامعه ارتباط بیشتری دارند با ساده زیستی و رفتار مناسبت می‌توانند الگویی برای جامعه و مردم باشند و امامان محله وظیفه بالا بردن سطح اعتماد مردم را دارند.