مشهد ـ فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: جابجایی پادگان نه فقط برای مردم مشهد و ایران است، بلکه به دلیل حضور زائران خارجی در مشهد، بازتاب بین‌المللی و جهانی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر سرتیپ کیومرث حیدری شامگاه شنبه در مراسم بازگشایی معابر پادگان لشکر ۷۷ در مشهد اظهار کرد: افتتاح و بازگشایی معابر پادگان ۷۷ لشکر به طور یقین ترجمان عنایت محبت و لطف رهبر انقلاب نسبت به مردم مشهد و زائرین است.

وی بیان کرد: خروج پادگان‌ها از اماکن شهری مصوبه سال ۸۸ مجلس شورای اسلامی بود و ضرورت دارد در مورد این پادگان نکاتی خدمت افکار عمومی و مسئولین بیان شود تا نسبت به این موضوع وقوف بیشتری پیدا کنند.

حیدری افزود: در سال ۸۸ نیروی زمینی ارتش پیش قدم شد تا به احترام زائرین در عمل به آن قانون اقدام کنند در این اقدام، پنج سال از رهبر اجازه گرفته شد تا پادگانی ساخته شود و چهار سال مسئولان شهری فرصت یافتند که ما را احداث پادگان یاری کنند و نقشه تفکیکی این مکان را آماده کنند؛ از سال ۹۳ پادگان را ساختیم نه صرفاً یا بهره گیری از این پادگان بلکه با استفاده از منابع دیگری که داشتیم، پادگان را نقطه‌ی دیگری ساختیم.

وی اظهار کرد: سال ۹۵ وارد پادگان جدید شدیم و علت اینکه در این ۱۷ سال این موضوع به نتیجه نرسیده بحث اختلاف نظر و عدم وحدت نظری بوده که انتظار می‌رفت در بین مسؤلین محترم شهری وجود می‌داشت که متأسفانه نداشت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: با عنایت رهبری این امر موجب شد تا در سال جاری مسؤلین نیروی زمینی و ارتش دور هم جمع شوند و دادن با اختیار تام و اختیار اصلی به آذریان پیش قدم شدیم تا این اتفاق مبارک بیفتند و ما هم از این بازگشایی‌ها بهره‌ای به نفع کارکنمان خواهیم داشتم و هم در مسیر کهنه زدایی کردن پادگان‌ها و احداث خانه‌های سازمانی و طبق برنامه ریزی که داشتیم مشهد را حیث خانه‌های سازمانی از رهگذر آورده‌های بازگشایی معابر بی نصیب خواهیم کرد که احداثاتمان نیز شروع شده است.

وی در ادامه گفت: بخش قابل ملاحظه‌ای نگه داری خواهیم کرد برای کارکنان خدوم لشکر ۷۷ و کلیه عزیزانی که در این منطقه در حال انجام فعالیت هستند در نظر خواهیم گرفت.

حیدری اظهار کرد: همان طوری که به فرمان رهبری لبیک گفتیم و جسورانه وارد میدان شدیم استدعا می‌کنم که مقامات شهرداری در ادامه این راه و در کمک ما به تعهدات و وعده‌ها عمل کنند.

وی بیان کرد: سزاوار است که به انتخاب شهردار یکی از معابر این فضا را به نام سرتیپ کیفری نامگذاری شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: همچنین یادمان ماندگاری به نام شهدای عزیز بسیار خوب است که در این مکان جای گذاری شود.

وی بیان کرد: قانون خروج پادگان‌ها که مصوبه‌ی مجلس و مربوط به سال ۸۸ است. چند پادگان به نام‌های ۰۶ تهران، ۰۷ خرم آباد، پادگان ارومیه و البته پادگان ۷۷ بر این اساس مصوبه‌ی شورای عالی شهرسازی و معماری را دریافت کردند.

حیدری گفت: در خصوص این پادگان اصرار بر این بود در شورای عالی شهرسازی و معماری دوگانه‌ی اراضی پادگان با هم دیده شود و این این اتفاق در مشهد و هر آنچه که اینجا رقم می‌خورد بازتاب جهانی در تشیع دارد و فقط منحصر به مشهد نیست.

وی اظهار کرد: از جمله ویژگی‌های این پادگان مکان محور بودن آن و وجود خاطراتی که در این پادگان وجود دارد و از نظر طبیعی ارزش طبیعی و جنگل و فضای سبز و ارزش‌های میراثی و ساختمان‌ها یکی دیگر ارزش‌های این پادگان است

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: طبق قانون قرار شد اتفاقی رقم بخورد که انتفاع حداکتری شهر و انتفاع حداکثری ارتش اتفاق بیفتد و با وجود ضلع سوم مشهد استان قدس رضوی تلاش شد، هماهنگی بین این سه گانه هماهنگی به وجود بیاید.

وی اظهار کرد: آخرین مصوبه شورای عالی در سال ۹۷ بود که اقدامی در خصوص آن صورت نگرفته بود و دست اندر کاران در این مدت کوتاهِ کمتر از یک سال کاری را رقم زدند که سال‌ها پیش باید انجام می‌گرفت.

حیدری افزود: امیدوارم به جز افتتاح این معابر، پارک میانه هم به زودی تجهیز و در اختیار مردم قرار بگیرد و خدماتی که برای زائرین در نظر گرفته شده زود تر به نتیجه برسد.