به گزارش خبرنگار مهر، شراره کاوسی صبح دوشنبه در جلسه بررسی اولویتهای پژوهشی استان گیلان با تاکید بر لزوم توجه به امر پژوهش در دستگاههای اجرایی استان، اظهار کرد: توجه به رویکرد حل مسئله در بیانیه گام دوم انقلاب، سیاستهای ابلاغی وزارت علوم و سیاستگذاریهای سازمان برنامهوبودجه کشور مورد تاکید قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه جهتگیری پژوهشها در گیلان و اینکه آیا باید به مسائل دستگاهها، مسائل کلان استان و یا به هر دو مورد پرداخته شود، ابتدا باید مشخص باشد، گفت: همه ما در استان مدیریت پسماند را یک مسئله اصلی استان گیلان میدانیم، میتوانیم از دل این مسئله کلان چالشهای دستگاههای اجرایی را احصاء کرده و یا اینکه به صورت مستقیم به مسائل دستگاههای اجرایی بپردازیم.
کاوسی افزود: طی سه سال گذشته مسائل دستگاهها احصاء و عناوین پژوهشی از دل این مسائل استخراج میشد اما امسال میخواهیم علاوه بر طرح مسائل دستگاههای اجرایی به مسائل کلان استان نیز بپردازیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان گفت: علت تجمیع اعتبارات پژوهشی دستگاههای اجرایی این بوده است که با توجه به متفاوت بودن رقم اعتبارات هزینهای دستگاهها و یک درصد آن، از خورد کردن اعتبار که منجر به بازگشت اعتبار در برخی از مواقع میشد جلوگیری شود.
کاوسی با تأکید بر لزوم توجه به ساختارها و دستورالعملهایی ابلاغی در خصوص فرایند تصویب طرحهای پژوهشی، اضافه کرد: دستگاههایی که طی سالهای گذشته عملکرد خوبی در خصوص جذب اعتبارات پژوهشی و یا نظارت بر اجرایی کردن آن طرح را نداشتهاند باید مشخص شوند.