ساوه - امام جمعه غرق اباد گفت: تشکیل به موقع خانواده و همچنین ازدواج مناسب، جامعه را  به سمت و سوی سعادت و سلامت بهتری سوق می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد سلطانی صبح دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهر غرق آباد اظهار کرد: روند جمعیت در ایران نسبت به سایر کشورها روند نزولی داشته و این کاهش جمعیت در سال ۱۳۹۸ بی سابقه بوده است و متأسفانه ۷۵ درصد جامعه مایل به تک فرزندی و یا دو فرزندی هستند و این موضوع ریشه در ضعف برنامه‌های فرهنگی و اقتصادی دارد که نتوانست اطمینان و امید را به خانواده‌های ایرانی هدیه کند.

وی با بیان اینکه وجود فرزند از برکات ازدواج است افزود: تشکیل خانواده ثمره‌اش آرامش و تعادل روحی و روانی است که در قرآن کریم هم مشوق‌های زیادی برای ازدواج ذکر شده است.

امام جمعه غرق آباد با اشاره به تاکید اسلام در تشکیل به موقع خانواده و ازدواج تصریح کرد: زن و مرد می‌توانند در آرامش زندگی خود را آغاز کنند و این آرامش در خانواده‌ها باعث می‌شود تا جامعه نیز به سمت و سوی سعادت و سلامت بهتری سوق داده شود.

حجت الاسلام سلطانی با اشاره به فراهم کردن شرایط ازدواج جوانان گفت: همه باید به این امر توجه کنند که سلامت جامعه در گرو سلامت خانواده‌ها و تک‌تک افراد است و ازدواج می‌تواند با تضمین سلامت جنسی، روحی و عاطفی افراد بالغ جامعه مسیر را برای تعالی دیگر اقشار هموار کند.

ضرورت فرهنگ‌سازی و تقویت بنیان‌های فرهنگی برای ازدواج آسان

حسین محمودی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: کاهش جمعیت و تبعات نامطلوب آن یکی از نقاط ضعف و غفلت اجتماع و خانواده است و این دغدغه طی چند سال اخیر به هشدار تبدیل شده اما تا کنون اقداماتی را شاهد نبودیم.

وی افزود: یکی از مسائل و مشکلات جمعیتی پیری جمعیت و فقدان نشاط و تحرک لازم اقتصادی اجتماعی است و توسعه و رونق اقتصاد وابسته به نیروی جوان و کارآمد است و با کاهش و پیری جمعیت، نشاط و سرزندگی از جامعه گرفته می‌شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه تصریح کرد: فرهنگ‌سازی و تقویت بنیان‌های فرهنگی جهت ازدواج با هزینه‌های قابل قبول، پرهیز از تجملات، تفهیم خطرات کاهش جمعیت، استفاده از فضای مجازی برای ترویج سبک زندگی اسلامی، فضاسازی شهری، آموزش به صورت دائم و مستمر، تقویت بنیادهای اعتقادی خانواده‌ها، پاسخگویی به شبهات، توجه به مسکن جوانان، توجه به تسهیلات ازدواج، استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها، حمایت و پشتیبانی از خانواده‌های دارای فرزند، بیان محاسن چند فرزندی و معرفی خانواده‌های موفق دارای چند فرزند از جمله مباحثی بود که در این جلسه مطرح شد.