به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه هیات رئیسه دانشگاه با تأکید بر میزان بهرهوری کلاسهای درسی دانشجویان و افزایش کیفیت آموزشها گفت: استادان باید کلاسها را طوری برگزار کنند که مطالب بهطور کامل برای دانشجو تفهیم شود و منحصر به ارائه اسلاید نباشد.
وی افزود: استادان باید با «تبیین» دروس و با «مباحثه» و «تشویق» دانشجو حالت «فعال آموزشی» ایجاد کنند و شکل کلاسها نیز از نظر فیزیکی از شکل سنتی به حالت مشارکت همگانی در آموزش تبدیل شود تا بهرهوری بیشتر شود.
قناعتی با تأکید بر صرفهجویی در مصرف انرژی گفت: تعویض برخی وسائل پرمصرف مثل کولرهای گازی قدیمی باعث میشود هزینه برق تا یک ششم کاهش یابد که صرفهجویی در این بخش هزینه تعویض را جبران میکند.
وی با بیان اینکه بهرهوری (راندمان) نیروگاههای ایران ۳۸ درصد است و در کشور آلمان این عدد حدود ۵۳ درصد است افزود: اگر فقط ۲ درصد بهره وری افزایش یابد هیچ خاموشی در کشور نخواهیم داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه در کشور ما از لحاظ فرهنگی کمتر به بحث راندمان (بهرهوری) توجه میشود به مصرف نادرست سوخت، آب، برق و نان در کشور اشاره کرد و گفت: متأسفانه به دلیل بیتوجهی به بهرهوری، سرمایههای ملی دور ریخته میشود.
قناعتی توجه به بحث بهرهوری در آموزش پزشکی را یادآور شد و گفت: در امتحانات بورد آمریکا سؤالاتی طرح میشود که میزان توجه اقتصادی دانشجو را هم محاسبه میکنند.