شیراز - نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبارات تخصیص داده شده برای ۳۷ شهرستان فارس پاسخگوی نیازهای عقب افتاده آموزش و پرورش فارس نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم عزیزی عصر پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش استان که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان اینکه این باور ماست که تربیت کادر ۵۰ ساله دوم انقلاب اسلامی نیازمند توجه به آموزش و پرورش است، گفت: همه اهداف آرمانی نظام جمهوری اسلامی به آموزش و پرورش و اقدامات آنها در زمینه تربیت دانش‌آموزان گره خورده است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توجه و تاکید به دو موضوع محوری معلم و محتوا در آموزش و پرورش، گفت: بدون توجه به این دو موضوع مهم، سایر اقدامات ما نیز ابتر خواهد بود، چرا که معلم خوب و در تراز انقلاب اسلامی قابلیت دارد که نیروی ۵۰ ساله دوم انقلاب را تربیت کند و محتوای کیفی نیز می‌تواند آرمان‌ها، آموزه‌ها و انگیزه‌های انقلاب اسلامی را رشد و توسعه دهد.

وی این دو مهم را رسالت شورای های آموزش و پرورش دانست و گفت: هم شورای عالی وزارت آموزش و پرورش و هم شورای آموزش و پرورش استان‌ها و شهرستان‌ها باید به این دو موضوع توجه کنند و دقیقاً مجلس شورای اسلامی نیز حامی این دو امر مهم و اساسی است.

عزیزی با اشاره به برخی مشکلات آموزش و پرورش حوزه انتخابیه خود، با بیان اینکه سرانه آموزشی استان فارس ۵ متر و این سرانه در شیراز ۳۰ سانتی متر است، افزود: این سرانه یک فاجعه برای آموزش این کلان شهراست و لازم است توسط وزیر آموزش و پرورش پیگیری و حل شود.

نماینده مردم شیراز و زرقان با بیان اینکه تراکم دانش‌آموزان در شیراز به حدود ۴۰ نفر رسیده است، افزود: این موضوع کیفیت آموزش و تربیت را با مشکل مواجه کرده است و امید است این موضوع در اقدامی جدی در شیراز حل و فصل شود.

عزیزی کمبود و به روز نبودن تجهیزات آموزشی مدارس به ویژه در هنرستان‌ها را یکی دیگر از مشکلات شهر شیراز بیان کرد و گفت: باید علم و تجهیزات آموزشی در مدارس ما نیز به روز باشد.

وی با اشاره به جمعیت دانش آموزی نزدیک به ۳۲۰ هزار نفری در شیراز، گفت: شیراز نیازمند گسترش نواحی است چرا که هیچ ناحیه‌ای امکان سرکشی و رفع مشکلات آموزشی و پرورشی روستاهای اطراف شیراز را ندارد.

نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: برای منطقه سیاخ نیز در گذشته توافق شده و در مجموع لازم است ۲ ناحیه دیگر به آموزش و پرورش شیراز اضافه شود.

نبود مجموعه خدماتی و رفاهی برای بازنشستگان آموزش و پرورش در استان، از دیگر مسائلی بود که عزیزی به آن اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم تا با تأمین زمین برای این امر، یک مجتمع بزرگ رفاهی ویژه بازنشستگان پایه‌گذاری شود تا بازنشستگان آموزش و پرورش فارس نیز از این فرصت بهره‌مند شود.

وی با تاکید بر لزوم اتخاذ تصمیمی درست در مورد دانشگاه فرهنگیان و فضاهای ورزشی به عنوان بخش دیگری از مشکلات و چالش‌های آموزش و پرورش استان فارس و شیراز، گفت: اعتبارات تخصیص یافته برای ۳۷ شهرستان استان فارس کافی نیست و این اعداد و ارقام پاسخگوی نیازهای عقب افتاده فارس نیست.