به گزارش خبرنگار مهر در خوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی صبح امروز در جریان بازدید از پیشرفت فیزیکی طرح های بهداشت و درمان این شهرستان با این اعتبارات بیمارستان های استان به 100 تخت آی سی یو، 30 تخت ان آی سی یو، یک دستگاه سی تی اسکن و نیز به دستگاه آنژیوگرافی مجهز شدند.
دکتر نصرت ا... ملازاده افزود: تا کنون 90 درصد از مصوبات سفر رئیس جمهوری به آذربایجان غربی در بخش بهداشت و درمان به مرحله اجرایی رسیده است.
وی همچنین از ایجاد 7 رشته جدید تحصیلی از محل اعتبارات سفر رئیس جمهوری در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: این رشته ها شامل کارشناسی بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای، بهداشت هوش بری، مامایی، بیهوشی و کارشناسی ارشد رشته های اپیدمیولوژی و انگل شناسی است که با راه اندازی آنها تعداد رشته های تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از ده رشته به 17رشته تحصیلی رسید.