به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز ملی رقابت، جلسه مشترک مرکز ملی رقابت ریاست جمهوری و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، به منظور دستیابی به یک تفاهمنامه در اجرای مطلوب وظایف، اختیارات و تکالیف هر دو دستگاه، به میزبانی مرکز ملی رقابت برگزار شد.
سیدمحمدرضا سیدنورانی رئیس مرکز ملی رقابت، در این جلسه به تشریح مأموریتها و اهمیت مرکز ملیرقابت ریاست جمهوری و وظایف و اثرگذاری تصمیمات شورای رقابت پرداخت و تصریح کرد: ضروری است با تلاش بیشتر در این برهه حساس، بیش از پیش در رفع مشکلات اقتصادی مردم، اقدام مناسب صورت گیرد.
مطالبهگری در حوزه رقابت و حقوق مصرح تجاری و اقتصادی
سیدنورانی با اشاره به تاریخچه مرکز از ضرورت توجه بیشتر به نهادهایی از جمله مرکز ملی رقابت و سازمان حمایت سخن گفت و افزود: در شرایط اقتصادی ویژهای هستیم که ضرورت دارد مطالبهگری در حوزه رقابت و حقوق مصرح تجاری و اقتصادی، تبیین شود.
سیدنورانی ضمن تشریح وظایف شورا و مرکز ملی رقابت، در جهت رسیدگی به شکایات و مداخله قضایی به موقع در بازارها، جهت خاتمه دادن به رویههای ضد رقابتی و اجرای بهینه وظیفه تنظیمگری این مرجع، بر ضرورت دسترسی سریع و کارآمد شورا و مرکز ملی رقابت به گزارشها، اطلاعات و مستندات تأکید کرد و لازمه این مهم را همافزایی، همکاری و مشارکت همراستای مرکز ملی رقابت و سازمان حمایت دانست.
مقابله با اخلال در روندهای رقابتی از وظایف مشترک
صدیف بیک زاده، سرپرست سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت و اهمیت نقش مرکز ملی رقابت در اقتصاد کشور، اظهار داشت: رقابت الزاماً هدف نیست، بلکه وسیلهای برای رسیدن به رفاه و عدالت اجتماعی است و از منظر ما زمانی حقوق مصرف کننده رعایت میشود که رقابت به معنای واقعی در فضای کشور حاکم شود.
وی افزود: متأسفانه تمرکز ما بر مقابله با معلولهاست در حالیکه بایستی با همکاری هم دنبال علتها باشیم. مقابله با اخلال در روندهای رقابتی از وظایف مشترک هر دو دستگاه است.
بیک زاده، خاطر نشان کرد: ما در بسیاری از حوزهها به کمک مرکز ملی رقابت احتیاج داریم و ورود این مرکز و نظرات کارشناسی آن ضرورتی است که میتواند به تسهیل وظایف و مأموریتهای سازمان حمایت، کمک کند.
گفتنی است در این نشست پیشنویس یک تفاهمنامه مورد تأکید طرفین قرار گرفت و بزودی شاهد تنظیم این سند خواهیم بود.