به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور صبح امروز در جلسه هماندیشی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص توسعه زیرساختهای شبکه ارتباطی و برنامههای آتی وزارت ارتباطات دراینباره، در محل کمیسیون تلفیق مجلس شرکت کرد.
در ابتدای این جلسه، نمایندگان مجلس دغدغههای خود نسبت به توسعه شبکه ارتباطی بهویژه سرعت کیفیت این شبکه مطرح کردند. در ادامه وزیر ارتباطات که بهاتفاق جمعی از معاونان وزارت متبوع در این جلسه حضور پیداکرده بود، گزارشی از حوزههای مأموریتی و اقدامات انجامشده از ابتدای دوره مدیریتی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین برنامههای آتی و پروژههای اصلی که در حوزه توسعه شبکه ارتباطی وجود دارد ارائه کرد.
زارع پور در این جلسه در چهار بخش توسعه شبکه ملی اطلاعات، توسعه دولت هوشمند، توسعه بخش فضایی و اقتصاد دیجیتال گزارشی را ارائه کرد. همچنین یکی دیگر از مسائلی که در این جلسه از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه شد، بحث پروژه ملی و راهبردی توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسبوکارهای مردم یا همان FTTx بود. این گزارش پاسخی بود به دغدغه نمایندگان نسبت به کیفیت و سرعت شبکه ارتباطی ثابت.
وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه برنامه راهبردی وزارت ارتباطات در این دوره راهاندازی و پوشش ۲۰ میلیون پرت فیبر نوری منازل و کسبوکارها تا پایان دولت سیزدهم است، گفت: با اجرا و تکمیل پروژه ملی و راهبردی FTTx به بخش عمدهای از مطالبات مردم و نمایندگان نسبت به کیفیت شبکه ارتباطی پاسخ داده خواهد شد و کشور واجد زیرساختی خواهد شد تا بهواسطه آن بهترین و کیفیترین ارتباطات برای مردم و کسبوکارها فراهم شود.
در بخش دیگری از این جلسه وزیر ارتباطات گزارشی درباره اجرای پنجره واحد ملی خدمات دولت هوشمند پیش از موعد قانونی ارائه کرد. بر اساس گزارش وزیر ارتباطات تاکنون بیش از ۲۰ دستگاه به این درگاه ملی متصل شدند و خدمات خود را در یک پنجره واحد به مردم ارائه میکنند.
همچنین در این جلسه مقرر شد تا نمایندگان مجلس از دستگاههای اجرایی که تاکنون به این پنجره واحد متصل نشده اند این تکلیف قانونی را مطالبه کنند که تمام دستگاهها تا شهریورماه به این پنجره واحد متصل شوند.
در بخش دیگری از این جلسه به گزارش وزیر ارتباطات به توسعه شبکه ملی اطلاعات پرداخته شد و وزیر ارتباطات به عنوان فرمانده میدان اجرای این پروژه به ۵۳ تکلیف قانونی که در طرح کلان شبکه ملی اطلاعات دیده شده اشاره و اقدامات وزارت ارتباطات درباره تکالیف قانونی شبکه ملی اطلاعات را تشریح کرد.
زارع پور به تغییر مجری شبکه ملی اطلاعات در ذیل یک سازمان به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات اشاره کرد و از برگزاری جلسات منظم هفتگی برای پیگیری روند کار و تقسیم کار بیش از ۲۰۰پ روژه که با دستگاههای مسئول تفاهم نامه امضا شده و مرتب پیگیری میشود، خبر داد.