به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد هاشمی دوشنبه شب در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر خیابانی استانی «نالشکینه» بوکان اظهار کرد: در همین راستا در حوزه بومی و استانی، نگاه یک نگاه توزیعی و عدالت محور حاکم شده است و این نگاه در تمامی ارکان این وزارتخانه جاری است.
وی با بیان اینکه جشنوارههای تئاتر استانی باید دائمی شوند، افزود: برگزاری جشنوارههایی مانند جشنواره نالشکینه تنها بخشی از ارزشهای بومی است که توجه ویژه به همین خرده فرهنگها، محصولات کلانی را برای فرهنگ عمومی کشور در برخواهد داشت.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: هنرمندان نامی و مطرح کشور از دل این جشنوارههای استانی و شهرستانی بیرون آمده و در عرصههای مختلف هنری خود را مطرح کرده و درخشیدهاند.
وی اضافه کرد: ما امروز در آستانه هفتم تیر هستیم که یادآور دو واقعه تلخ در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است؛ اول انفجار دفتر حزب جمهوری و شهادت شهید آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران باوفای ایشان و همچنین فاجعه غم انگیز بمباران شیمیایی و ناجوانمردانه مردم سردشت، یاد و خاطرهی شهدا و جانبازان این دو واقعه را گرامی میداریم.
معاون وزیر ارشاد در ادامه افزود: یکی از بخشهای جدایی ناپذیر و صفحات پر افتخار در میراث ایرانی ما، زبان، ادب و فرهنگ کردی است. اینگونه جشنوارهها، نمایشگاهها و رویدادها که در جای جای کشور ما برگزار میشود در جهت تقویت خرده فرهنگهای بومی مؤثر است که این مهم از سیاستهای قطعی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
نخستین جشنواره تئاتر «نالشکینه» بوکان که نخستین جشنواره تئاتر خیابانی آذربایجان غربی نیز محسوب میشود، عصر امروز با معرفی گروههای برتر به کار خود پایان داد.
برای شرکت در این جشنواره ۲۹ گروه از شهرهای آذربایجان غربی آثار خود را ارسال کرده بوند که با انتخاب هیأت بازبینی ۱۲ گروه به بخش رقابت و یک گروه به بخش جنبی جشنواره راه پیدا کرد.