محمدیان به تبیین دو عملیات «شهدای حرم» و «سنگر تبیین»پرداخت و گفت: این عملیات‌ها باتوجه به ضرورت فرمان جهاد تبیین و ارتقا سطح مهارت‌های حلقه‌های میانی مساجد، طراحی و اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، به اهدافی که در اجرای سلسله نشست‌های «شهدای حرم رضوی» و «سنگر تبیین» دنبال می‌شود، اشاره کرد و اظهار داشت: این دو عملیات با توجه به ضرورت فرمان و دستور رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین و همچنین ارتقا سطح مهارت‌ها و تعریف عملیات مشترک برای حلقه‌های میانی مساجد و مبتنی بر ابلاغ سیاست‌های ۱۴۰۱ سازمان تبلیغات اسلامی از سوی حجت الاسلام والمسلمین قمی، طراحی و اجرا می‌شود.

وی به توضیح سیاست اجرایی این سلسله نشست‌ها پرداخت و گفت: توسعه مخاطب، استفاده از ظرفیت‌های بانوان، پیگیری جهاد تبیین بخشی از این سیاست‌ها هستند. بر این اساس دو عملیات طراحی شده که یکی از این عملیات‌ها با عنوان شهدای حرم رضوی با هدف پاسداشت و گرامیداشت دو شهید والامقام حرم رضوی در ۴۰۰ شهر با همکاری معاونین فرهنگی و مدیران کل استان‌ها و شهرستان‌ها، راهیاران استانی بنیاد هدایت در حال برگزاری است.

مدیرعامل بنیاد هدایت به موضوعات این سلسله نشست‌ها اشاره کرد و بیان داشت: در این نشست‌ها چند بحث با موضوع شبکه امامت بررسی و گفت‌وگو می‌شود که گفتمان امامت شامل تبیین خدمات امامان در تمدن سازی جریان ظهور، ویژگی‌های حلقه‌های میانی، بیان ایده‌ها و ترسیم عملیات سنگر تبیین، رونمایی و معرفی سایت‌های محتوایی و پشتیبانی، از جمله سرفصل‌هایی است که در این نشست‌ها به آن‌ها پرداخته می‌شود. جلسه با مدیران کل، سرکشی از امامان و تقدیر از برترین‌های مهرواره اوج نیز از دیگر برنامه‌هایی است که در کنار این نشست‌ها انجام می‌شود.

ضرورت مشارکت فعال شبکه امامت در جهاد تبیین

حجت الاسلام میرمحمدیان به توضیح خدماتی که بنیاد هدایت به شبکه امامت ارائه کرده است پرداخت و گفت: در طی سال‌ها بنیاد هدایت در حوزه توانمند سازی و گفتمان سازی، خدمات معیشتی بسته‌هایی را آماده کرده و جلسه‌ای با شورای تبلیغی هر شهرستان و استان که متشکل از امام جمعه، مدیر حوزه، معاونین تبلیغ و اساتید حوزوی است، برگزار کرده و علاوه بر آن به طور مجزا نشست تخصصی با راهیار شهرستان برگزار می‌کند.

مدیرعامل بنیاد هدایت با تاکید بر لزوم مشارکت فعال شبکه امامت در جهاد تبیین، اظهار کرد: بعد از این نشست‌ها عملیات سنگر تبیین در هر شهرستان و استان و مسجد آغاز می‌شود. در این عملیات نحوه فعالیت حلقه‌های میانی درون محلی و درون مسجدی تعریف می‌شوند.

وی در ادامه ضمن اشاره به برگزاری پویش روایت روشنایی گفت: یکی دیگر از خدمات بنیاد هدایت این است که از فعالان رسانه‌ای خواسته در این پویش ملی شرکت کنند و فعالیت‌های مسجد خود را در بستر شبکه‌های اجتماعی روایت کنند. در کنار آن نیز بسته‌های آموزشی رسانه‌ای در اختیار شرکت کنندگان در این پویش قرار می‌گیرد تا بتوانند سطح توانمندی خود در عرصه رسانه را ارتقا بدهند.

حجت‌الاسلام میرمحمدیان با بیان اینکه بانوان نقش بی بدیلی در فعالیت‌های اجتماعی و پیشبرد اهداف شبکه امامت دارند، عنوان کرد: شریکة الامام‌ها و بانوان طلبه نیز در عرصه‌های تبلیغی، تبیینی مخصوصاً در موضوع خانواده و جمعیت، پا به پای امامان محله مشغول خدمت رسانی، هستند؛ مهرواره «بانور» ویژه فعالان این عرصه از سوی واحد بانوان بنیاد هدایت طراحی شده تا این بزرگواران نیز بتوانند فعالیت‌ها و ایده‌های خود را در این بستری که فراهم شده، انعکاس دهند.

وی به فرصت‌هایی که در سایه عملیات سنگر تبیین ایجاد شده است، اشاره کرد و گفت: در این عملیات فعالان فرهنگی مسجد آثار خود را در قالب نمایشگاه‌های محله می‌توانند به نمایش بگذارند. با توجه به فرارسیدن ایام مناسبتی مانند دهه ولایت، دهه محرم و تابستان، شهرستان‌ها و استان‌ها، طبق بوم شهرستانی و استانی خود می‌توانند فعالیت‌های مختلفی را طراحی و ایده پردازی و اجرا کنند.

مدیرعامل بنیاد هدایت افزود: این فرصت مغتنمی است که با کمک امامان عملیات ملی با هدف جهاد تبیین را اجرا کنیم که یک فریضه قطعی و فوری است؛ همچنین حلقه‌های میانی مساجد تشکیل و ارتقا یابند و با تعریف عملیات در میدان اتفاقات مبارکی رقم بخورد

برچسب‌ها