به گزارش خبرنگار مهر، آرش اخوان صبح یکشنبه در نخستین جلسه مهارت استان اصفهان با بیان اینکه طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی و آموزش دوگانه از سال ۹۲ آغاز شد، اظهار داشت: تاکنون این طرح پنج بار ویرایش شده است و آخرین ویرایش دو ماه گذشته به استانها ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه آموزش مبتنی بر محیط کار تأثیر بسزایی دارد، ابراز داشت: آموزشهای کلاسیک به تنهایی کافی نیست و باید آموزشها در محیط کار نیز اتفاق بیفتد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان ادامه داد: در آموزش محیط واقعی کار ۱۰۰ درصد یادگیری در محیط کار است، با اصناف و صنایع در این زمینه همکاری داریم چرا که دولت توان تأمین فضا و امکانات برای توسعه فضاهای مناسب برای آموزش در محیط کار را ندارد.
وی با بیان اینکه آموزش در محیط واقعی کار از ۱۲ به ۱۸ ماه و تعداد کارآموز از سه به پنج نفر افزایش یافته است، گفت: همچنین کارفرما در ویرایش جدید این اجازه را دارد که مبلغی را به کارآموز پرداخت کند.
کمبود متقاضیان مهارت آموزی در اصفهان
اخوان با بیان اینکه برخی از بنگاههایی که تمایل به پذیرش کارآموزان را دارند کد کارگاهی ندارند، افزود: همچنین بهتر است مشوقهایی مانند معافیتهای مالیاتی برای این واحدهای صنفی و صنعتی در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه در استان اصفهان با کمبود متقاضیان مهارت آموزی رو به رو هستیم، گفت: در این زمینه باید فرهنگسازی در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان افزود: در سال گذشته دو هزار و ۷۱۹ نفر آموزش داشتیم که در زندان و پادگانها نیز این امر دنبال شده است.
وی گفت: صنایع استان اصفهان علیرغم فراخوانهای زیاد حاضر به مهارت آموزی و اشتغال در صنایع نیستند.