نماینده مردم تفت در پی تذکر به وزیر علوم در خصوص رشد کیفی دانشگاه ها و لزوم نظارت و کنترل دانشگاه ها گفت : واحدهای دانشگاه علمی کاربردی با یک سری قیود و محدودیت ها اجازه فعالیت گرفته اند اما اکنون از حیث تعداد واحد و تعداد رشته ها به گونه ای است که در همه مقولات وارد می شوند.

سید جلال یحیی زاده فیروزآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود : بسیاری از واحدهای دانشگاه پیام نور در رشته های فنی مهندسی به شکل وسیعی وارد شده اند. دانشگاه پیام نور در شرایطی می تواند در رشته های فنی مهندسی و رشته هایی که نیازمند تجهیزات و امکانات هستند، وارد شود که بتواند این امکانات را فراهم کند.

این نماینده مجلس تاکید کرد : دانشگاه پیام نور مجوز و اختیاری ندارد که در این رشته ها بدون فراهم کردن زمینه ها و تجهیزات وارد شود و فعالیت این دانشگاه بدون امکانات و تجهیزات در رشته های فنی مهندسی یک ظلم به داوطلبانی است که وارد این رشته ها در پیام نور می شوند.    

نماینده مردم تفت و میبد اضافه کرد : دانشگاههایی نظیر پیام نور و جامع علمی کاربردی برای جهات خاصی مجوز راه اندازی گرفتند و حضورشان برای اهداف خاصی بوده است.

وی در مورد دانشگاه آزاد نیز گفت : دانشگاه آزاد اسلامی که یک فرصت برای نظام و آموزش عالی کشور است بیشترین افتخارش این است که دوش به دوش دانشگاههای دولتی سرویس دهی می کند اما برخی واحدهای این دانشگاه باعث تاسف هستند و با وجود کمترین امکانات آموزش عالی دانشجو پذیرش می کنند.

یحیی زاده خاطرنشان کرد : برخی دانشگاهها که با منظور خاص راه اندازی شده اند به شکلی توسعه پیدا کرده اند و دست به اقداماتی زده اند که اصلا در اهداف آنها وجود نداشته است.