به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مهندسی آب و فاضلاب، در پی انتشار این اخبار، بلافاصله گروهی متشکل از مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت آب و فاضلاب و مدیرکل بازرسی شرکت مهندسی آبفای کشور با سفر به خوزستان و شهر حمیدیه جلسه اضطراری را با حضور فرماندار و رئیس مرکز بهداشت این شهر به منظور بررسی دقیق موضوع تشکیل دادند.
در پایان بررسیها و مطالعه گزارشهای مربوط به موضوع، دکتر امین دزفولی مدیر شبکه بهداشت و درمان حمیدیه با رد شایعهها درباره شیوع بیماریهای اسهالی گفت: شبکه بهداشت و درمان حمیدیه بنا به رسالت و وظایف خود وضعیت آب شرب شهروندان حمیدیه را با حساسیت ویژه رصد میکند و از همشهریان گرامی استدعا دارد همانند گذشته نسبت به رعایت بهداشت فردی و بهداشت عمومی اهتمام ویژه داشته باشند.
احمد منتظری مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت آب و فاضلاب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز در خصوص وضعیت آب شرب شهر حمیدیه اظهار داشت: کلیه مطالب منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر آلودگی آب این شهر کذب است و نتایج حاصل از آزمونهای میکروبی و کیفی بیانگر سلامت مناسب آب شرب است.
او ادامه داد: آب شرب شهر حمیدیه روزانه چندین نوبت توسط مرکز بهداشت حمیدیه نمونهبرداری و آزمایش میشود و از سویی آزمایشگاه مرکزی آب اهواز نیز بهصورت مستقل نمونههای آب شبکه توزیع ارسالی از آبفا حمیدیه را مورد بررسی و پایش قرار میدهد و تاکنون هیچ گونه مورد مشکوک که منجر به ایجاد اسهال و استفراغ شود گزارش نشده است.
منتظری افزود: تنها منابع معتبر برای اعلام آلودگی آب، مراکز بهداشت شهرستان و استان هستند و تاکنون هیچ گونه اخطاری مبنی بر آلودگی آب شرب شهرستان حمیدیه صادر نکردهاند، لذا از کلیه رسانهها تقاضا میشود از انتشار اخباری از این دست که فاقد وجاهت علمی و آزمایشگاهی هستند خودداری و صحت موضوع را از مراکز بهداشتی و آزمایشگاهی استعلام کنند.
او همچنین از بررسی میدانی سامانههای تأمین آب روستاهای اطراف حمیدیه و اطمینان از سلامت و بهداشت آنها توسط گروه اعزامی آبفای کشور خبر داد.
در روزهای گذشته شایعههایی مبنی بر مشاهده مواردی از بیماران اسهالی در حمیدیه به دلیل کیفیت پایین آب این شهر در فضای مجازی منتشر شده بود که نگرانی مردم این شهر را در پی داشته است.