به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آخوندی در پنل همایش بینالمللی فرصتهای سرمایه گذاری گفت: این رویکرد باعث ایجاد دلگرمی برای سرمایه گذاران خواهد شد و آنان با پشتوانه بیشتری به سرمایه گذاری ترغیب میشوند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت: در راستای افزایش اثربخشی این همایش میبایست ستاد ویژه ای فعال شود تا پیگیری لازم در مورد پروژههایی که در این همایش به نتیجه میرسند، صورت گیرد و تعامل با سرمایه گذاران ادامه یابد.
وی با تاکید بر اینکه باید موانع سرمایه گذاری رفع شده تا سرمایه گذار دغدهه های کارهای اداری را نداشته باشد، گفت: میبایست قفلهای سرمایه گذاری در شهر تهران باز شود. همچنین میبایست برای حوزههای مختلف دسته بندی داشته و فقط به دنبال پروژههای بزرگ نباشیم و برای سرمایهگذارهای منطقهای هم فضای لازم را در نظر بگیریم.
آخوندی تاکید کرد: سرمایه گذاری فقط بحث مالی نیست و میبایست از استعدادهایی که در بین جوانان، نخبگان و فعالان اقتصادی وجود دارد کمال استفاده را کرد. این استعدادها با حضورشان میتوانند ایده آفرین باشند که این خود سرمایه گذاری بزرگی برای شهر تهران به حساب میآید.
وی در ادامه با اشاره به تعامل بیش از پیش مدیریت شهری با سرمایه گذاران، بر برگزاری مستمر این نشستها تاکید کرد.
میثم مظفر عضو شورای شهر تهران نیز در این نشست از چالشهای سرمایه گذاری سخن گفت و افزود: این چالشها در بخشهای مختلف از جمله چالش بوروکراتیک، چالش حقوقی، چالش اقتصادی و شکاف بین قوانین و رویهها بایستی مور بررسی و توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اصلاح قوانین در خصوص جذب سرمایه گذاران، بر ضرورت تدوین نظام سرمایه گذاری و توسعه مشارکتها تاکید کرد.
همچنین پرویز سروری رئیس شورای عالی استانها ادامه داد: با هماهنگی و هم افزایی بی سابقه که میان دولت و مجلس، در این دوره وجود دارد، امید داریم مشکلات، تبدیل به فرصت شود و این یک فرصت طلایی برای ارتقای جایگاه سرمایه گذاران است.
ابوالفضل فلاح معاون مالی و اقتصاد شهری نیز در ادامه گفت: همایش بینالمللی فرصتهای سرمایه گذاری اختتامیه ای ندارد و با رونمایی از سایت فرصتهای سرمایه گذاری سرمایه گذاران میتوانند از طرحها و پروژههای قابل سرمایه گذاری شهر تهران مطلع شوند.
وی افزود: همایشهای سرمایه گذاری در کشور و در دنیا به دلیل اینکه عرضه فرصتهای سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در آن روی میدهد، مهم است.
فلاح با اشاره به اجرای سه مدل برنامهریزی در برگزاری این همایش افزود: رکن اول بسته فرصتهای سرمایه گذاری، رکن دوم تعیین و شناخت بازار سرمایه گذاری و رکن سوم نیز تعاملات فی مابین بسترسازی جذب سرمایه گذاری و نحوهی ارتباط با سرمایه گذار است.
معاون شهردار تهران ادامه داد: ما در هر سه رکن کار را شروع کردیم. نزدیک به ۱۰ ماه پیش با دستور شهردار تهران کلید این همایش زده شد. در گام نخست تمامی سازمانها و شرکتهای شهرداری تهران اقدام به شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری کردند و بعد از شناسایی مطالعه این فرصتها و امکان سنجی آن توسط نهادهای دانشگاهی انجام شد.
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه هم اکنون ۲۳۱ پروژه قابل سرمایه گذاری احصاء شده است، اظهار کرد: در این خصوص زمینه جذب این فرصتها و مجوزهای لازم برای این کار و مشوقهای مورد نیاز آن مطالعه شده است.
فلاح با بیان اینکه جلساتی را با اتاق بازرگانی ایران و چین، ایران و قطر، قائم مقام بانک مرکزی و نهادهای بانکی و مالی برگزار شد، یادآور شد: فرصتهای سرمایه گذاری در ۶ پنل که مرتبط با معاونتهای تخصصی شهرداری تهران میشود به سرمایه گذاران ارائه میشود.
وی با اشاره به حضور مجامع دانشگاهی در قالب ۳ پنل تخصصی تاکید کرد: تعداد قابل توجهی مقاله ارزش گذاری شده و ۱۲ مقاله در این پنل ها ارائه میشود.
همایش بینالمللی فرصتهای سرمایه گذاری شهر تهران، با حضور شهردار تهران، اعضای شورای شهر، مسئولان دولتی، سفرای کشورهای خارجی و سرمایه گذاران در سالن همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد.