رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: هرکسی نباید به خودش اجازه دهد که می‌تواند در امر خطیر مدرسه داری ورود کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد محمودزاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی در همایش یک روزه مؤسسان مدارس غیردولتی استان یزد گفت: آموزش و پرورش به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب به عنوان کانون خلق دنیای آینده و سنگ بنای فرهنگ، سیاست، اقتصاد و جامعه به شمار می‌رود. بدون تردید رشد و توسعه نظام آموزش و پرورش، در گرو اجرایی کردن اسناد بالادستی به ویژه تحقق سند تحول بنیادین و عمل به بیانیه گام دوم انقلاب می‌باشد.

وی افزود: نیروی انسانی در اسناد بالادستی و در بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان مهم‌ترین سرمایه کشور نام برده می‌شود و تعلیم و تربیت رکن اصلی تمدن سازی است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: در راستای اجرایی سازی و عملیاتی نمودن سند تحول بنیادین عناصر کلیدی علم و پژوهش، تربیت نیروی انسانی و کادر سازی و جوان سازی مدیریت نظام سیاسی اجتماعی کشور و موضوع تربیت، نیازمند تلاش همه ذی نفعان جهت پیشبرد اهداف در نظام تعلیم و تربیت و عملیاتی شدن آن هستیم دو باید نگاه ملی و فرابخشی به این نهاد تعلیم و تربیت داشته باشیم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با اشاره به اینکه همه باید به آموزش و پرورش در تربیت نسلی در تراز انقلاب اسلامی کمک کنند، افزود: همه بخش‌های دولتی و حاکمیتی باید توجه ویژه ای به نظام تعلیم و تربیت به عنوان مهم‌ترین عامل انتقال ارزش‌ها ی ملی و دینی و اندیشه‌های ناب اسلامی داشته باشند تا مدرسه و معلم هم بتوانند در اجرای سند تحول و دستیابی به اهداف متعالی آن نقش آفرینی نمایند.

عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: اگر قرار است تربیت نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی با برجستگی‌های علمی، اعتقادی، اخلاقی، موحد، مؤمن، بصیر، شجاع، ولایتمدار، ظلم ستیز، جهادگر، معتقد به اخلاق اسلامی، کارآفرین و مقتصد و در یک کلمه تربیت تمام ساحتی داشته باشیم، همگان باید پای کار باشند، زیرا انجام این مأموریت عظیم و سنگین با مشارکت نهادهای مختلف مردم و دستگاه‌های دولتی امکان پذیر است.

محمودزاده با اشاره به نقش سترگ آموزش و پرورش در تربیت نیروی انسانی ماهر و متعهد افزود: تربیت نیروی انسانی آموزش دیده به عنوان مهم‌ترین رسالت آموزش و پرورش به شمار می‌رود و در کشور ما هم بر اساس اسناد بالادستی، سند تحول بنیادین و بیانیه گام دوم انقلاب اصلی ترین عامل خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی نیروی انسانی محسوب می‌گردد، لذا نباید خیلی راحت از تربیت نیروی انسانی گذر کنیم.

محمودزاده گفت: مجموعه فرهیخته آموزش و پرورش علی رغم مطالبات واقع بینانه و گلایه از تبعیض‌ها در مراحل مختلف و دشوار حامی و همراه نظام، امام و رهبری بوده اند و تقدیم بیش از ۴۰۰۰ شهید فرهنگی سند پرفروغ این مدعا است.

وی افزود: اجرای گام‌های عملی مانند اجرای رتبه بندی می‌تواند ضمن کاستن از تبعیض‌ها زمینه شتاب بخشی به تحقق سند تحول و مطالبه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص اجرایی شدن سند تحول بنیادین را به همراه داشته باشد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: ما به عنوان متولیان نظام برنامه ریزی در آموزش و پرورش باید قدردان معلمان باشیم و در برنامه‌هایی که طراحی می‌کنیم با رعایت اصل آینده نگری بر مؤلفه مهم مشارکت هم افزا و همه جانبه تاکید داشته باشیم و زمینه مشارکت مردم و بخش‌های غیردولتی به ویژه نهادها و مؤسسات مذهبی و انقلابی برای ارتقا کیفی آموزش و پرورش را در همه ابعاد فراهم سازیم.

محمود زاده بیان کرد: هرکسی نباید به خودش اجازه دهد که می‌تواند در امر خطیر مدرسه داری ورود کند بلکه باید با نظارت دقیق مراقبت کنیم کسانی که وارد این امر مهم می‌شوند واجد صلاحیت‌های علمی، اخلاقی، اجرایی و توانایی مالی هستند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی خاطر نشان کرد: بدون شک باید به آموزش و پرورش و گستردگی وظایف آن به صورت یک وزارتخانه مانند دیگر وزارتخانه‌ها نگاه نکرد بلکه به دلیل اثرگذاری و کثرت مخاطبان و تنوع و وظایف و نقش نهاد تعلیم و تربیت در تربیت نیروی انسانی ماهر، خلاق، متعهد باهویت و بصیر این نهاد را باید به صورت یک فرا وزارتخانه دید و همه بخش‌های دولتی و غیردولتی و مردمی باید برای تحقق مطلوب اهداف به آن کمک نمایند.

محمودزاده افزود: نگاه‌های موافق و مخالف همیشه درباره عملکرد مدارس دولتی و غیردولتی وجود داشته است اما در مدارس و مراکز غیردولتی با رعایت قانون مداری، شفافیت، نظارت و ارائه خدمات آموزشی و تربیتی ویژه و تمرکز بر تربیت چند ساحتی می‌توانیم بر عملکرد خود در مدارس غیردولتی مهر تأیید بزنیم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی تاکید کرد: سیاست ما در آینده، در کنار مدارس غیردولتی حقیقی، گسترش مدارس غیردولتی وابسته حقوقی است و مدارس غیردولتی وابسته ظرفیت‌های بالقوه فراوانی دارند که اگر بالفعل شوند کمک حال آموزش و پرورش کشور خواهند بود و باید با تسهیل فرآیندها و بازنگری در قوانین زمینه بهره گیری از ظرفیت‌های نیکوکاری، خیری و به کارگیری توان نهادهای دولتی و غیردولتی، مذهبی و انقلابی، زمینه ساز تحول در آموزش و پرورش کشور باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مانع زدایی از مسیر حضور مردم و نهادهای مذهبی و انقلابی برای کمک به آماده‌سازی و تربیت تمام ساحتی آینده سازان این مرز و بوم برای زندگی طیبه فردی، خانوادگی و اجتماعی از برنامه‌های آموزش و پرورش است.