نورآباد- مدیر کل سازمان بازرسی لرستان از پروژه‌های آبرسانی به چند روستای شهرستان دلفان بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال درخواست‌های اهالی چند روستا از توابع شهرستان دلفان مبنی بر آبرسانی به این روستاها توسط شرکت آب و فاضلاب، مدیر کل سازمان بازرسی استان لرستان، مدیر عامل آب فاضلاب لرستان و فرماندار نورآباد از منطقه بازدید به عمل آوردند.

بازدید بازرس کل لرستان از پروژه‌های آبرسانی روستایی دلفان

حمید رضا کرم وند مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان در بازدید از روستای «جای حاتم» گفت: با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، نیروهای جهادی و شرکت آب و فاضلاب با هدف محرومیت زدایی از روستاها عملیات آبرسانی به بیش از ۱۰۰ روستای تحت پوشش این شرکت شروع شده است.

وی اضافه کرد: روستای «جای حاتم» از توابع شهرستان دلفان در محدوده خدمات دهی این شرکت نیست ولی با این حال منابع تأمین آب این روستا بررسی شده و در صورت آبدهی کامل این پروژه تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان افزود: آب این روستا از چشمه و چاه‌های شخصی تأمین می‌شود.