بوشهر- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: روش نوین روکش حفاظتی آسفالت چیپ سیل در ۱۳ کیلومتر از راه‌های ارتباطی استان انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم اخترشناس ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون با هدف اجرای روش‌های نوین محافظت از رویه آسفالت محورهای استان بوشهر، روش نوین چیپ سیل در محور مواصلاتی دمروبادان به خاییز در شهرستان تنگستان و راه ارتباطی کلل و دشت پلنگ در شهرستان دشتی اجرا شده است.

وی بیان داشت: برای اجرای روکش آسفالت حفاظتی (چیپ سیل) در محورهای ذکر شده مجموعاً ۴۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هزینه شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر با اشاره به موارد استفاده از این نوع آسفالت گفت: این روش در مواردی نظیر زبر شدگی، از بین رفتگی بافت سطحی، ترک‌های طولی و عرضی با شدت کم و دیگر خرابی‌های سطحی غیرسازه ای جاده‌ها کاربرد دارد.

اخترشناس پیرامون مزایای این روش بیان داشت: انعطاف پذیری، افزایش مقاومت در انعکاس ترک به لایه‌های بالایی، عدم آلودگی محیط زیست، کاهش ترک خوردگی در مقابل انبساط و انقباض و همچنین کاهش استفاده از قیر را می‌توان از مزایای روکش حفاظتی آسفالت چیپ سیل عنوان کرد.

وی با اشاره به برنامه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به انجام این روش حفاظتی برای نگهداری از رویه آسفالت راه‌های کشور تصریح کرد: به‌دلیل صرفه جویی قابل توجه در هزینه‌ها در استان نیز از این روش برای نگهداری رویه راه‌ها استفاده خواهد شد.