حسن خجسته در گفتوگو با خبرنگار مهر با مثبت ارزیابی کردن کیفیت آثار دریافتی بخش رسالهها و پایاننامههای دانشجویی اظهار کرد: با برنامهریزی دقیقتر، قطعاً در سالهای آتی شاهد دریافت آثار بدیعتر و کیفیتر از جامعه دانشگاهی خواهیم بود.
داور جشنواره رسانهای بین المللی امام رضا (ع) بیان کرد: امسال برای اولین بار بخش رسالهها و پایان نامهها به جشنواره اضافه شد که با توجه به تجربه اول، وضعیت خوب و امیدوارکننده ای داشتیم.
وی افزود: پایانامه های ارسالی مربوط به دورههای فوق لیسانس و دکتری بودند که برخی از آنها از نظر کیفی خیلی خوب بود و اگر چه برخی هم نقصهایی داشت، اما در مجموع کیفیت آثار خوب و برخی نیز دارای سوژهها و موضوعات بدیع و تازه بود.
خجسته ادامه داد: ممکن است برخی کاستیهای موجود در اولین دوره برگزاری این بخش، ناشی از این باشد که جامعه دانشگاهی ما به تعیین محورهای مشخص از سوی دبیرخانه نیاز داشته باشند و اگر آستان قدس رضوی محورهایی را برای این بخش تعریف کند، حتماً شاهد استقبال بیشتری خواهیم بود و بخش رسالهها و پایان نامهها در سال آینده رونق بیشتری خواهد داشت.
داور جشنواره رسانهای بین المللی امام رضا (ع) در خصوص افق پیش روی جشنواره نیز گفت: جشنواره شروع بسیار خوبی داشته و برای تداوم روند خوب آغاز شده درحوزه های مختلف، نیاز به نوآوریهایی داریم که با برنامهریزی در این زمینه، قطعاً در سالهای بعد با آثار متفاوتی روبرو خواهیم شد.
وی در خصوص نقش رسانه در ترویج فرهنگ رضوی نیز گفت: رسانه مانند کارخانهای است که اگر برای آن، مواد اولیه خوب تأمین کنیم محصول خوبی تولید میکند، در حوزه فرهنگ و سیره رضوی نیز ما باید به محصول برسیم و بنابراین باید مواد اولیه خوب را به رسانهها برسانیم.
خجسته افزود: انجام کارهای پژوهشی توسط خود آستان قدس رضوی در حوزه قالبها و محتوای رسانهای مؤثر در ترویج فرهنگ رضوی، اقدامی مؤثر در این زمینه خواهد بود و میتواند دستاوردهای جشنواره را ارتقا دهد.