در خبرگزاری مهر سعی می‌شود مسائلی که مردم در کشورهای عربی در شبکه‌های اجتماعی به آن می‌پردازند بررسی و منتشر شود.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: اطلاع از آنچه در لایه‌های غیر رسمی کشورهای عربی می‌گذرد برای مخاطب همواره جذاب و مفید بوده است. رصد شبکه‌های اجتماعی مانند توئیتر می‌تواند حقایقی واقعی از جهان عرب را برای مخاطب ایرانی بازگو کند. در خبرگزاری مهر سعی می‌شود مسائلی که مردم در کشورهای عربی در شبکه‌های اجتماعی به آن می‌پردازند بررسی و منتشر شود.

در عراق همچنان هشتگ سلام فرمانده ترند است. دکتر فراس الیاسی با درج همین هشتگ و نیز ترند دیگر یعنی هشتگ فخر الشیعه (افتخار شیعیان) نوشته است: روسیه بزرگ در عملیات نظامی ویژه خود در اوکراین از حکومت روحانیون کمک می‌گیرد، با وجود این مصداق، برخی تحت تأثیر سفارت آمریکا می‌گویند شیعیان توانایی حکمرانی ندارند.

وی در ادامه تاکید کرد: بی شک شیعیان توانایی حکمرانی و ساختن کشورهای بزرگی را دارند.

این گونه توییت ها به دنبال انتشار خبرهای مربوط به فروش پهپاد های ایرانی به روسیه مطرح شده اند.

اسرا الموسوی، دختر جوان عراقی، نیز به این هشتگ پیوسته و با انتشار عکسی نوشته: من با عشقم و پایبندیم به فرماندهان پیروزی (مقاومت) سعی می‌کنم به خداوند نزدیک شوم. اسرا افزود: همواره یار امام زمان هستم و امید دارم در روز قیامت این عشق منجی من باشد.

یک کاربر عرب دیگر با درج این هشتگ و انتشار تصویر رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران آیت الله خامنه ای و آیت الله سید علی سیستانی نوشته: مراجع ما افتخار ما هستند.

همزمان با سفر جوبایدن رئیس جمهور آمریکا به غرب آسیا، در چندین کشور عربی از جمله امارات، عربستان و یمن هشتگ بایدن (رئیس جمهور آمریکا) ترند شده است.

یک فعال رسانه‌ای یمنی نوشته: بایدن به نفت خاورمیانه چشم دوخته و هیچ اهمیتی برای امنیت منطقه قائل نیست.

یک کاربر کویتی نیز با هشتگ بایدن در عربستان نوشته: سرعت بخشیدن به برنامه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هدف اصلی سفر بایدن به منطقه است.

انتخاب «محمد العیسی» از سوی آل سعود به عنوان خطیب روز عرفه که از او به عنوان فردی نزدیک به چهره‌های یهودی یاد می شود با جنجال همراه شده و خشم کاربران را به دنبال داشت.

منتقدان این انتخاب، با انتشار عکس‌هایی از العیسی در کنار حاخام‌های یهودی، وی را از چهره‌هایی دانستند که برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تلاش کرده است.

فعالان شبکه‌های اجتماعی در کشورهای مختلف عربی با راه‌اندازی هشتگ #انزلوا_العیسی_من_المنبر (العیسی را از منبر پایین بیاورید) مخالفت خود را با انتخاب وی به عنوان خطیب روز عرفه در عربستان اعلام کردند.

یک کاربر عربستانی پیش از روز عرفه نوشته: محمد العیسی صهیونیستی خطیب مسلمانان در روز عرفه است، در حالی که بهترین خطیبان عربستان در زندان به سر می‌برند.

ترکی الشلهوب، فعال رسانه‌ای فلسطینی با درج این هشتگ نوشته: کسی که با بودایی‌ها نماز می‌خواند چگونه می‌تواند امام جماعت مسلمانان باشد؟؟

در لبنان نیز به مناسبت سال روز جنگ مقاومت با رژیم صهیونیستی که در ۱۲ جولای ۲۰۰۶ آغاز شد هشتگ این تاریخ ترند شده است. یک دختر جوان لبنانی با انتشار پرچم رژیم جعلی نوشته: شروع پایان.