خبرگزاری مهر - گروه استانها- سمیه نوری: استان کرمانشاه با داشتن حدود ۱۰ بیمارستان و مراکز درمانی خصوصی و دولتی جایگاه و نقش ویژهای در بخش درمان غرب کشور دارد و فعالیت مراکز درمانی بخش دولتی و خصوصی و ارائه خدمات کیفی به بیماران در استان کرمانشاه این استان را به قطب درمانی غرب کشور تبدیل کرده است.
حوزه سلامت یکی از مهمترین بخشها برای مردم و مسئولان است که به لحاظ ارتباط با جان مردم از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نیازمند توجه و حمایت ویژهای از سوی مسئولین مربوطه به صورت همه جانبه و در توسعه کمی و کیفی در بخش سلامت است.
امروزه به دلیل هزینههای درمانی بسیار بالا و کمبود بیمارستان در برخی نواحی و شهرستانهای استان کرمانشاه مشکلاتی پیش روی مردم قرار گرفته که هم از لحاظ درمانی کیفیتی مطلوب و از لحاظ هزینه نیز صرفه بودن را میطلبد و اهمیت بالای این مسائل حتی مورد تاکید مسئولان استانی مربوطه و همشهریان قرار گرفته است.
۲ پروژه بیمارستانی مهم در استان کرمانشاه شامل بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی و بیمارستان روانسر از پروژههای بسیار مهمی است که باید در سفر استانی رئیس جمهور به کرمانشاه در حوزه سلامتی و درمان مورد توجه ویژه قرار گیرد و اعتبارات لازم برای ساخت و تکمیل آنها لحاظ شود.
لزوم ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی و جلو گیری از کمبود تخت برای بیماران
قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مطالبات مردمی استان کرمانشاه در حوزه سلامت، اظهار کرد: یکی از مطالبات مهم مردم کرمانشاه کمبود تخت بیمارستانی است و با توجه به پیری میانگین سنی جمعیت و سبک زندگی مردم بار بیماریها افزایش مییابد و بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و سرطان در استان کرمانشاه رو به افزایش است که نیاز به تخت بیمارستانی برای بستری بیماران زیاد میشود.
وی با بیان اینکه در دوران کرونا مشکلات پیش بینی نشدهای در حوزه درمانی ایجاد شده بود، افزود: در دوران کرونا در برخی موارد برای بیمارانی که نیاز به بستری داشتند با کمبود تخت برای بستری مواجه بودیم که نیاز است برای جلوگیری از تکرار این معضل در آینده تعداد تختهای بیمارستانی افزایش پیدا کند.
تکمیل و تجهیز بیمارستان روانسر نیازمند اعتبار
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه به لزوم تکمیل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی تاکید و تصریح کرد: بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی که در کمربندی غربی روبه روی بیمارستان سینا قرار دارد نیازمند توجه و تخصیص اعتبار لازم است که نمایندگان مردم کرمانشاه در مجلس و استاندار کرمانشاه به اتفاق علوم پزشکی در حال پیگیری بوده تا این بیمارستان به عنوان مصوبات سفر رئیس جمهور در دست اجرا قرار گیرد.
محمد خاطر نشان کرد: ۱۲ پروژه در مصوبات سفر رئیس جمهور به کرمانشاه آمده که تکمیل بیمارستان روانسر به عنوان یکی از مهمترین آنها است که در صورت تأمین اعتبارات مصوب شده تکمیل و تجهیز آن تا پایان سال جاری انجام میگیرد.
تکمیل و تجهیز بیمارستان روانسر وعده چندساله مسئولین
فاطمه زارعی یکی از شهروندان روانسری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: استان کرمانشاه دارای مراکز درمانی و سلامت خوبی است و در مرکز این استان همیشه شاهد مراجعه مردم از شهرستانهای همجوار است اما در اکثر مواقع مشکلاتی اعم از شلوغی و کمبود تخت برای بستری برخی بیماران و عدم پذیرش بیماران را شاهد هستیم.
وی افزود: یکی از دلایلی که مردم شهرستانهای کرمانشاه برای درمان بیماران خود به مرکز استان کرمانشاه مراجعه میکنند نبود بیمارستان مجهز در این شهرستانها است که همیشه مشکل آفرین بوده و حتی در برخی موارد به دلیل تجهیز نبودن بیمارستانها حال بیماران وخیمتر شده و یا جان خود را از دست دادهاند.
زارعی با اشاره به اینکه وجود حداقل یک بیمارستان در هر شهرستان لازم و ضروری است، خاطر نشان کرد: در شرایطی که امروزه همه چیز در حال پیشرفت و رشد است انتقال بیمار از یک شهرستان به مرکز استان امری غیر قابل پذیرش است که باید برای آن اقدامات لازم انجام گیرد و به عنوان مثال ساخت بیمارستان روانسر که از سالهای گذشته وعده ساخت و تجهیز کامل آن را از مسئولین شنیدهایم یکی از ملزومات این شهرستان است که از مسئولین تقاضا دارم برای تکمیل آن اقدامات لازم انجام شود و در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه مورد تاکید قرار گیرد.