یزد- رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یزد با اشاره به پیشینه تاریخی و میراث فرهنگی ارزشمند یزد گفت: در کنار همه این میراث ارزشمند، غدیر مهمترین میراث فرهنگی یزدی‌هاست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمدناصر حیدری در جلسه علنی شورای شهر ضمن قدردانی از استاندار یزد و مدیران دستگاه های مختلف فرهنگی و شهرداری یزد به خاطر برگزاری جشن‌های دهه امامت و ولایت، ایجاد فضاهای شاد، جذاب و با نشاط در مناسبت‌های مختلف سال اظهار داشت: این جشن‌ها نشان از دغدغه و اهتمام ویژه مسئولان به مسائل فرهنگی به ویژه شادی و نشاط اجتماعی دارد.

وی بیان کرد: هزینه در این زمینه، در واقع سرمایه گذاری است که در نتیجه بسیاری از آلام و درد و رنج ها را برطرف و بسیاری از آسیبهای رفتاری و ناهنجاریهای اجتماعی را کاهش می دهد.

حیدری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه غدیر بزرگترین عید، منشور هدایت بشریت و صراط مستقیمی است که همه در جستجوی آن هستند، عنوان کرد: غدیر محور وحدت و باعث از بین رفتن اختلافات و موجب نا امیدی دشمنان است.

وی ضمن قدردانی از مجموعه میراث فرهنگی یزد به دلیل اهتمام برای برگزاری برنامه ها و جشن‌های مناسبتی گفت: میراث فرهنگی ما در واقع غدیر است که اگر نبود این همه شگفتی در معماری و فرهنگ و آداب و روسوم یزد وجود نداشت و اگر مسئولان حوزه میراث فرهنگی بخواهند به رسالت خود به درصدی عمل کنند، باید صدها برابر جشن‌های نوروز ‌و سالروز ثبت جهانی یزد، برای برگزاری باشکوه عید غدیر تلاش کنند.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر یزد بیان کرد: خوشبختانه میراث فرهنگی توان جذب اسپانسر دارد و ما تقاضاداریم همانگونه که در جشنهای نوروز و ثبت جهانی از بخش خصوصی کمک گرفته می شود، در ایام غدیر هم تمام تلاش خود را برای پای کار آوردن بخش خصوصی و برگزاری جشن و مراسم شادی اهل بیت(ع) به کار گیرد.

وی با بیان اینکه مسئله غدیر به یک روز ختم نمی شود و از عید قربان تا مباهله و حتی روز بعد آن یعنی روز نزول سوره هل اتی، ۲۰ مناسبت شادی بخش داریم، گفت: ما از همه مدیران به ویژه استاندار یزد همچنین از هیئات مذهبی، هیات امنای مساجد و سایر مجموعه های مردمی درخواست داریم که بیش از آنچه در محرم و عاشورا هزینه می کنند، برای غدیر همت داشته باشند که اگر غدیر نبود، عاشورا نبود.

حیدری بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های بومی یزد برای ایجاد نشاط و شادی تاکید کرد و اظهار داشت: مراسم جشن و سرور اهل بیت(ع) باید در شأن ائمه معصومین(ع) برگزار شود و رضایت آنها باید مدنظر برگزارکنندگان باشد.