شیراز - دبیر اولین یادواره امیران، سرداران و۳۰۰۰شهید ولایت مدار قشقایی، گفت: یادواره شهدای قشقایی تجدید پیمان این ایل سترگ با آرمانهای شهیدان است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز صادقی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این یادواره به صورت ملی و برای اولین بار در این سطح در کشور در پنجشنبه ششم مردادماه در شیراز و در حرم مطهر احمدبن موسی شاهچراغ (ع) برگزار خواهد شد، گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای عزیز قشقایی، معرفی الگوهای مؤثر و شناساندن قهرمانان واقعی به نسل‌های آینده، تبیین راه و ترویج فرهنگ شهادت طلبی و ایثار و تزریق آن به پیکر اجتماع و جامعه قشقایی، بستن پیمان مجدد با آرمان شهدای گرانقدر و شناساندن جامعه سلحشور و بیگانه ستیز و جهادگر و ولایی ایل بزرگ قشقایی از اهداف این یادواره است.

وی یادآور شد: ایل قشقایی با سابقه جهاد و مبارزه در راه حق طلبی، ولایت مداری و پیوند با مرجعیت و روحانیت و حضور مؤثر در تمامی صحنه‌های دفاع از این آب و خاک و تقدیم ۳ هزار شهید از افتخارات نظام اسلامی است.

دبیر اولین یادواره امیران، سرداران و ۳۰۰۰ شهید ولایتمدار قشقایی اظهار داشت: دعوت عمومی از اقشار مختلف به ویژه نسل جوان برای شرکت در این یادواره، دعوت از خانواده‌های معظم شهدا، تهیه ویژه نامه شهدا، اجرای سرود فاخر، روایتگری از هشت سال دفاع مقدس، سخنرانی شخصیت‌های کشوری و استانی، برپایی نمایشگاه و … از برنامه‌های این یادواره خواهد بود.