به گزارش خبرگزاری مهر، کمال حیدری، در کارگاه آموزشی معاونان بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی کشور، گفت: همزمان با درگیری پرسنل بهداشتی با همهگیری کرونا، ارائه خدمات غیر کووید در شبکه بهداشتی به مردم از جمله برای مادران باردار، کودکان و اطفال مجموعاً بالای ۹۰ درصد است.
وی ادامه داد: به روز شدن بستههای خدمتی، پویا شدن پرونده الکترونیک، پایداری منابع، استانداردسازی و بهینه سازی زیرساختها و استفاده از منابع درآمدی برای اولین بار در ستاد شکل گرفته و ۱۵ گروه مستقر در دانشگاههای علوم پزشکی نیز بحث پایش و ارزشیابی را انجام میدهند.
حیدری با بیان اینکه با تلاش وزیر بهداشت اعتبارات حوزه بهداشت افزایش قابل توجهی یافته که جای قدردانی دارد، گفت: مجلس بر اجرای سراسری برنامه پزشک خانواده اصرار دارد. برای اجرای این برنامه نیاز به اصلاح ساختار داریم و باید نظام ارجاع در سطوح ۲ و ۳ اتفاق بیفتد.
وی، توجه به ساختارهای فیزیکی، مشکل کمبود نیروی انسانی و ردیفهای استخدامی و ایجاد تحول در شبکه مبتنی بر فرمایشات رهبری را برنامههای سال آینده معاونت بهداشت اعلام کرد و ادامه داد: متأسفانه تاکنون که پنج ماه از سال میگذرد هنوز یک ریال از سهم مالیات بر ارزش افزوده به حوزه بهداشت تعلق نگرفته است.
وی افزود: معاونتهای بهداشت باید به بخش نرم افزاری بستههای خدمتی توجه ویژه کنند. باید یک داشبورد مدیریتی داشته باشند و همزمان با اجرای برنامهها مشکلات را به ما در ستاد انتقال دهند.
حیدری از تشکیل کمیتههای مشورتی در معاونت بهداشت خبر داد و بیان کرد: در ارزشیابیها، بحثهای مدیریتی هم به اندازه ارزیابی خود برنامهها مهم است و حتی گاهی بر آن مقدم است.
وی از معاونان بهداشت دانشگاهها خواست بر روی خدمات اولویت دار مانند طرح پزشک خانواده تمرکز کنند و گفت: استفاده مطلوب از فرصت تبدیل وضعیت نیروها که بسیار مهم است بسیاری از مشکلات منابع انسانی حوزه بهداشت را مرتفع میکند. همچنین لازم است به برنامههای آموزش هوشمندانه با استفاده از ظرفیتهای رسانهها توجه ویژه داشته باشید.