مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران از انجام شبانه روزی عملیات اجرایی پروژه تحکیم گود فاز دوم برج میلاد ضمن در نظر گرفتن حساسیت‌های موجود و توجه به مخاطرات کار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق بین که به همراه محمودرضا مهرورز بازرس کل امور وزارت کشور و شهرداری‌های سازمان بازرسی کل کشور و مهدی صالحی شهردار منطقه ۲ از پروژه تحکیم گود فاز دوم برج میلاد بازدید کرد، با بیان اینکه عملیات فوق اولین پروژه از رویکرد جدید پروژه‌های عمرانی در رفع خطر گودها است، گفت: در واقع این پروژه شامل احداث یک سازه نگهبان است که جزئی از سازه طرح جامع پهنه برج میلاد نیز خواهد بود.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با تاکید بر اینکه فعالیت کارگران و مهندسان در پروژه تحکیم دائم گود مذکور به صورت شبانه روزی در حال انجام است، گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته و بر اساس طرح ارائه شده از سوی مشاور، عمده فعالیت کارگاه در حال حاضر به حفاری، کیج بافی و بتن‌ریزی شمع‌ها اختصاص دارد.

وی با اشاره به اینکه نقطه بحرانی در این پروژه حفر و اجرای شمع‌ها است، گفت: با توجه به مشخصات زمین در محدوده گود برج میلاد، حفر شمع در این پروژه کار حساسی است و طبق برنامه‌ریزی اولیه، کار حفاری شمع‌ها اواخر شهریورماه سال جاری به پایان خواهد رسید.

حق بین با تاکید بر اینکه عملیات عمرانی این پروژه به دلیل زمان سپری شده انکراژ (از روش‌های پایدارسازی گود) و شرایط پیرامون گود بسیار حساس است، افزود: با نصب سیستم ابزار دقیق در نقاط مختلف پروژه، وضعیت گود به صورت دائم در حال رصد و پایش است تا در صورت نیاز تصمیمات لازم اتخاذ شود.

مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق به ضرورت حفاری ۹۶ حلقه شمع بر اساس طرح مبتنی بر مطالعات و ژئوتکنیک محل گود برج میلاد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر روزانه یک شمع با دو مقطع حفاری و دو کیج نیز با جزئیات خاص بافته می‌شود.

وی با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، عملیات اجرایی این پروژه به ۱۲ ماه زمان نیاز دارد، گفت: با اتمام عملیات حفاری، کیج گذاری درون شمع‌ها انجام و قاب‌های طراحی شده روی آن اجرا می‌گردد.

در حاشیه این بازدید، بازرس کل امور وزارت کشور و شهرداری‌های سازمان بازرسی کل کشور نیز با اشاره به دستور رئیس سازمان بازرسی مبنی بر شناسایی اماکن ناایمن و گودهای پرخطر تصریح کرد: این موضوع در دستور کار بازرسی امور وزارت کشور و شهرداری‌ها قرار گرفته و بعد از شناسایی این موارد، مکاتبات لازم با شهرداری تهران و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط انجام شده است. صالحی شهردار منطقه ۲ نیز با ارائه گزارشی از سابقه پیدایش این گود، توضیحاتی در خصوص ابعاد و اهمیت ویژه آن ارائه داد و از شروع عملیات پایدارسازی و تثبیت گود و تلاش‌های دست‌اندرکاران آن قدردانی کرد.