به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رجحانی در نشست با اصحاب رسانه استان قزوین که صبح سه شنبه در سالن جلسات شهید سلیمانی برگزار شد، اظهار کرد: پروژههای عمرانی در استان قزوین به سه دسته توسعهای، پروژههای بهبود فرایند و پروژههایی از جنس حل مسئله تقسیم میشوند.
وی افزود: این نظام اولویت بندی برای این امر ایجاد شده که برای حل مشکلات استان بتوان تمرکز بهتری داشت و توان مدیریتی استان بنا بر اولویت بتواند روی پروژههای دارای اولویت تمرکز کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین اضافه کرد: اولویت این پروژهها بر اساس نیاز مردم استان و نقشی است که این پروژهها میتواند در توسعه استان قزوین داشته باشد.
وی با بیان اینکه حداکثر سازی دستاوردهای سفر رئیس جمهور به قزوین در اولویت ما بوده است، ادامه داد: در نظام توزیع منابع در کشور، منابع سفر از اولویت بسیار بالایی قرار دارند و بر همین اساس تلاش مدیریت ارشد استان جذب بهتر اعتبارات از این سفر بود.
رجحانی تاکید کرد: ۱۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبارات ریالی، ۲۵۰ میلیون یورو اعتبارات ارزی و بسیاری از مجوزها همچون مجوز قیر در این سفر برای استان جذب شد که میتوان امیدوار بود در صورت تحقق این مصوبات شاهد رشد باشیم.
وی بیان کرد: بودجه سال گذشته عمرانی در استان قزوین حدود ۱,۴۰۰ میلیارد تومان بود که حدود ۹۰۰ میلیارد تومان آن تا پایان سال محقق شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین بیان کرد: در سفر ریاست جمهوری هزار و ۷۷۵ میلیارد تومان اعتبارات برای حوزه راه ۲ هزار و ۷۹۱ میلیارد تومان برای پروژههای حوزه آب و برای توسعه روستایی ۸۸۸ میلیارد تومان مصوب شد.
وی با بیان اینکه در حوزه کشاورزی ۷۰۲ میلیارد تومان در این سفر مصوب شد، عنوان کرد: برای پروژههای راهآهن ۴۵ میلیارد تومان، ۶۰ میلیارد تومان برای پروژههای مخابراتی، ۳۱۰ میلیارد تومان برای حوزه صنعت و زیرساختهای صنعتی، در حوزه انرژی ۲۵۰ میلیون یورو و برای پروژه چشمه نور ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبارات مصوب شد.
این مسئول تاکید کرد: در زیرساختهای حوزه ورزش و جوانان ۲۱۶ میلیارد تومان و در حوزه گردشگری ۱۵۰ میلیارد تومان برای استان قزوین در سفر ریاست جمهوری مصوب شد.
وی بیان کرد: تا به امروز حدود ۹۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات این سفر تخصیص پیدا کرده و امیدواریم با پرداخت آن به زودی شاهد یک جهش در مسیر توسعه استان باشیم.
معاون عمرانی استاندار قزوین با بیان اینکه مشکل تعاونی کارکنان ارتش مربوط به امروز نیست، ادامه داد: امکان تغییر کاربری در زمینهای تعاونی از کشاورزی به مسکونی به هیچ عنوان وجود ندارد و ما در ازای آن راهکارهای لازم را برای رفع مشکلات اعضای تعاونی ارائه کردهایم.
وی در پایان با بیان اینکه ما منافع کلان استان را صرف منافع یک عده نباید بکنیم، بیان کرد: متأسفانه امروز اعضای تعاونی بر سر راهکار ارائه شده اختلاف دارند و نیاز است تا این اعضا با یکدیگر به یک تفاهم برسند تا مشکلات حل شود.