در شماره جدید ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» الزامات و چالش‌های تحقق انقلاب معدنی ایران توسط مدیران و صاحب‌نظران این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، شصت و هفتمین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی در ۱۱۶ صفحه با قیمت ۱۰۰ هزار تومان از طریق اشتراک و نیز پایگاه خبری این نشریه به نشانی www.dsarmaye.ir در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

در بخش پرونده ویژه شصت و هفتمین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» به منظور بررسی ظرفیت‌های معادن ایران و اهمیت سیاست‌گذاری انجام‌شده در این زمینه، میزگردی با حضور صاحب‌نظران حوزه معدن از جمله عزیزالله عصاری، مشاور عالی گروه مهندسی، صنعتی و بازرگانی CPG، بهرام شکوری، عضو هیأت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی ایران، محمدرضا شهبازی، مدیرعامل شرکت توسعه و معادن و اکتشافات فلزیابان کویر (چادرملو)، احمد ایروانی، عضو هیأت مدیره معدن کار صبانور، محمدرضا کرمی شاهرخی، عضو هیأت مدیره شرکت کاوند نهان زمین و سید محسن نبوی، معاون سرمایه‌گذاری و امور شرکت‌های گل گهر در محل دفتر ماهنامه دنیای سرمایه‌گذاری با عنوان «ارمغان تحقق انقلاب معدنی، تحول در اقتصاد ایران» برگزار شد.

همچنین در این بخش مصاحبه‌هایی با مهرداد اکبریان، رئیس هیأت مدیره انجمن سنگ آهن ایران، با موضوع «تدوین طرح جامع معادن کشور در دستور کار مدیران قرار گیرد»، اکبر ساریخانی، مدیر شرکت سپهر صنعت آرتا با عنوان «موفقیت بخش خصوصی در بهره‌برداری از معادن»، محمد مدنی‌فر، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد با موضوع «صرفه‌جویی ارزی یک‌میلیون یورویی با بومی‌سازی قطعات»، مسعود رازفر، مدیر ارشد گروه سرمایه‌گذاری ارزش با عنوان «اکتشافات معدنی باید بر اساس مطالعات علمی باشد» و علی هراتیان، مدیرعامل شرکت راهبر فرآیند آریا با موضوع «تضعیف روحیه سرمایه‌گذاران با قوانین دست و پاگیر دولتیة به چاپ رسیده است. در این بخش گزارشی هم با عنوان «افتتاح خط ۳ کارخانه کنسانتره شرکت سنگ آهن گهر زمین» منتشر شده است.

در بخش اقتصاد بازار این نشریه نیز گفت‌وگوهایی با یوسف قلاتی، مدیرعامل شرکت فناوران اطلاعات خبره با عنوان «چالش شرکت‌های فناوری برای حفظ نیروی انسانی»، مهدی فرازمند، مدیرعامل شرکت مشاور سرمایه‌گذاری فاینتک با موضوع «راه‌اندازی اولین صندوق سرمایه‌گذاری خصوصی در بورس» انجام شده است. همچنین مطلبی در خصوص بازار رمزارزها با عنوان «بانک‌های مرکزی در مسیر آزمایش رمزارزها و ایجاد زیرساخت CBDC» از دیگر مطالب این بخش است.

در بخش دنیای انرژی شصت و هفتمین شماره نشریه دنیای سرمایه‌گذاری نیز مصاحبه‌هایی با امیررضا عسکرزاده، مدیرعامل شرکت راهکار پایدار انرژی نوین با موضوع «تغییر نگاه مسئولان به تولید انرژی‌های تجدیدپذیر ضرورت دارد»، مهدی صالح موید، مدیرعامل شرکت تجارت انرژی سما با عنوان «آینده روشنی در انتظار نیروگاه‌های خورشیدی است» و وحید امیر، مدیرعامل شرکت انرژی‌سازان آینده با موضوع «صنعت برق، زیرساخت اصلی توسعه پایدار است» به چاپ رسیده است. گزارشی هم با عنوان «همکاری‌های اقتصادی ایران - روسیه در حوزه انرژی شتاب می‌گیرد» از دیگر مطالب این بخش از دنیای انرژی است.

در بخش دنیای صنعت این شماره از نشریه، گفت‌وگوهایی با موسی فرزانیان، رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران با موضوع «بازار نوشت‌افزار در انتظار احیای دوباره»، محمد جهانشاهی، مدیرعامل شرکت پندار تحریر مهرگان با عنوان «ظرفیت تأمین نیاز داخلی و صادرات مداد با کیفیت را داریم»، امیرهومن محمدی، مدیرعامل مجتمع چاپ و بسته‌بندی هودیس پارس با موضوع صادرات محصولات چاپی ایرانی مطابق با استانداردهای جهانی، احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران با عنوان صنعت چاپ و بسته‌بندی به متولی متخصص و مطلع نیاز دارد و رضا خادم‌الرضا، عضو جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران با موضوع رونق صنعت گردشگری سلامت ایران در گروی توسعه زیرساخت‌ها منتشر شده است.

در بخش اقتصاد کلان شصت و هفتمین شماره از ماهنامه دنیای سرمایه‌گذاری نیز مصاحبه‌هایی با نادر رودساز، مدیرعامل شرکت بین‌الملل سپهر سورن اسپادانا با عنوان سیاست و اقتصاد باید در خدمت توسعه سرمایه‌گذاری باشند، سید احمد رسولی‌نژاد، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با موضوع دولت باید تولید و فروش لوازم خانگی را ساماندهی کند و حسین ساسانی، نظریه‌پرداز توسعه پایدار با عنوان ترغیب مردم برای پذیرش مسئولیت کاری، لازمه توسعه پایدار است انجام شده است.

معرفی بزرگ‌ترین ماشین‌آلات راهسازی و معدنی دنیا و آشنایی با مشهورترین تولیدکنندگان ماشین‌آلات سنگین در جهان از مطالب خواندنی این شماره از ماهنامه دنیای سرمایه‌گذاری است