به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان مؤسسه قلب اسمیت در لس آنجلس، این مسئله حتی در افرادی که به طور کامل واکسینه شده بودند و دوز تقویتی هم دریافت کرده بودند نیز صادق بود.
دکتر «جوزف ابینگر»، متخصص قلب و عروق بالینی در این مؤسسه، میگوید: «افراد مبتلا به فشار خون بالا که مبتلا به کووید ۱۹ میشوند باید از این خطر افزایش یافته آگاه باشند و درمان ضد ویروسی را با پزشک خود در میان بگذارند.»
برای این مطالعه، محققان سوابق پزشکی ۹۱۲ نفر را که در طول اولین موج اومیکرون بین ۱ دسامبر ۲۰۲۱ و ۲۰ آوریل ۲۰۲۲ در جنوب کالیفرنیا، مبتلا به کووید ۱۹ تشخیص داده شده بودند، بررسی کردند. بیماران به طور کامل واکسینه شده و یک واکسن تقویتی دریافت کرده بودند. از این افراد، ۱۴۵ نفر در بیمارستان بستری شدند.
دکتر «سوزان چنگ»، نویسنده ارشد در مؤسسه قلب اسمیت، میگوید: «ما از اینکه فهمیدیم بسیاری از افرادی که با کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شدهاند، فشار خون بالا دارند و هیچ عامل خطر دیگری ندارند، متعجب شدیم.»
به گفته نویسندگان این مطالعه، سایر مشکلات از جمله بیماری مزمن کلیوی، حمله قلبی یا نارسایی قلبی، خطر بستری شدن در بیمارستان پس از عفونت را در بیماران افزایش میدهد.
محققان همچنین دریافتند که شرایطی مانند دیابت و چاقی که در اوایل شیوع پاندمی با افزایش خطر بستری شدن در بیمارستان مرتبط بودند، در طول موج اومیکرون با افزایش بستری شدن در بیمارستان مرتبط نیستند.
این تیم نتیجه گرفت که برای درک فرآیندهای بیولوژیکی که ممکن است منجر به بیماری شدیدتر کووید ۱۹ در افراد مبتلا به فشار خون بالا شود، تحقیقات بیشتری لازم است.