به گزارش خبرنگار مهر، حشمت اله عسگری صبح چهارشنبه در جلسه نهضت احیای واحدهای راکد و نیمه فعال اظهار داشت: دو اقدام باز فعال سازی واحدهای راکد و افزایش ظرفیت واحدهای نیمه فعال از اهداف مهم اقتصادی استان در سال جاری میباشد و با احصا این واحدها در سطح استان گامهای عملی برای اقدامات مؤثر شروع شده است.
وی کمبود نقدینگی و مشکل بازاریابی را دو عامل مؤثر در عدم موفقیت واحدهای راکد و کاهش ظرفیت واحدهای نیمه فعال و زیر ۵۰ درصد برشمرد و افزود: یکی از اقدامات مؤثر در باز فعال سازی واحدهای راکد واگذاری و جذب سرمایه گذار جدید در این واحدها است،
عسگری گفت: ضرورت دارد بانکهای عامل در این خصوص همکاری لازم را با متقاضیان و سرمایه گذاران به عمل آورند.
معاون اقتصادی استاندار تهران عنوان کرد: ارائه مشاورههای تخصصی در زمینه سرمایه گذاری و بازاریابی عامل مهم دیگری است که میتواند هدایت گر واحدهای نیمه فعال در راستای افزایش ظرفیت آنها باشد و این موضوع باید به صورت کارشناسی شده در دستور کار دستگاههای اجرایی ذی ربط قرار گیرد.
عسگری با اشاره به تعداد ۵۴۰ واحد راکد در بخشهای مختلف اقتصادی در داخل شهرکهای صنعتی استان گفت: سهم فعال سازی این واحدها در سال جاری برای استان تعداد ۲۰۵ واحد میباشد که در سه ماهه سال اول تعداد ۴۸ واحد تولیدی احیا شده اند.
معاون استاندار تهران در ادامه جلسه تعداد واحدهای زیر ۵۰ درصد فعالیت در داخل شهرکهای صنعتی استان را ۲۴۷۲ واحد اعلام کرد و افزود: هدفگذاری صورت گرفته برای افزایش ظرفیت این واحدها به بالای ۷۰ درصد در سال جاری تعداد ۴۹۰ واحد میباشد و با افزایش ظرفیت این واحدها پیش بینی میشود ۲۹۴۰ نفر اشتغالزایی ایجاد شود.
وی تصریح کرد: تعداد واحدهای زیر ظرفیت استان در داخل شهرکهای صنعتی که در سه ماهه اول سال جاری افزایش ظرفیت پیدا کرده اند ۱۷ واحد میباشد که انتظار میرود روند احیای این واحدها با همکاری دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل تسریع شود.