مسئول کتابخانه عمومی مذهبی الزهرا (س) کمبود فضای مطالعه مجزا برای بانوان و آقایان را مهمترین مشکل این کتابخانه بزرگ شهر قم دانست.

امیرحسن شرافت مسئول کتابخانه الزهرا(س) قم در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره وضعیت فعلی این کتابخانه عمومی مذهبی گفت: این کتابخانه که در سال 83 با حمایت های مالی آیت الله العظمی سیستانی تاسیس شد، با دارا بودن 32 هزار جلد کتاب به زبان های فارسی، عربی و لاتین جزو کتابخانه های شاخص استان قم است. از نظر فضای فیزیکی با توجه به اینکه ساختمان این کتابخانه برای احداث مجتمع فرهنگی هنری احداث شده، لذا ساختمان دو طبقه ای مجتمع را با ساختار یک کتابخانه هماهنگ کرده ایم.

وی با اشاره به ویژگی های این کتابخانه بزرگ، افزود: استفاده به روش قفسه باز (آزاد) از یک مخزن 250 متر مربعی برای مراجعان از ویژگی های کتابخانه الزهرا است و این امکان برای تمامی افرادی که به کتابخانه مراجعه می کنند وجود دارد تا از قفسه مربوط به کتب مرجع به صورت آزاد استفاده کنند.

شرافت اضافه کرد: در کتابخانه الزهرا که به چهار دستگاه رایانه مجهز است و به زودی نیز بانک نرم افزاری آن آماده می شود، استفاده از تمامی امکانات کتابخانه برای عموم مراجعان رایگان است.

مسئول کتابخانه الزهرا همچنین با اشاره به مشکلات موجود بر سرراه ارائه خدمات بهتر به مراجعان کتابخانه، گفت: مشکل اساسی ما که بارها مراجعان مان آن را به ما منتقل کرده اند، ممکن نبودن استفاده تمام وقت مراجعین از کتابخانه است؛ با توجه به اینکه کتاب های دو شیفته الزهرا در روزهای زوج هفته در اختیار بانوان و روزهای فرد هفته در اختیار آقایان است، لذا امکان مراجعه همزمان بانوان و آقایان در هر روز کاری وجود ندارد.

شرافت افزود: به همین جهت امیدواریم با حمایت هایی که از دفتر آیت الله سیستانی می شود در آینده نزدیک با ایجاد یک سالن مطالعه جدید و مناسب و دارای مخزن مشترک به طور همزمان به خانم ها و آقایان خدمات ویژه ای ارائه کنیم.

وی مجموع نیروهای این کتابخانه را هفت نفر برشمرد و گفت: در حال حاضر امور کتابخانه الزهرا قم با این تعدا نیرو پیش می رود اما امیدواریم در آینده نزدیک تعداد نیروهایمان را بیشتر کنیم.