خبرگزاری مهر - گروه استانها- سمیه نوری: عملیات مرصاد در پی هجوم گروهک منافقین به مرزهای استان کرمانشاه و با حمایت رژیم بعثی صدام حسین در آخرین روزهای سال ۱۳۶۷ و پایان جنگ هشت ساله بین ایران و عراق در گرفت.
در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی گروهی که خود را مجاهدین میخواندند با تفکرات تند و التقاطی و اقدامات هیجانی خاص سعی در نقش آفرینی و عنوان گیری در کشور داشتند.
سرانجام در ۵ مرداد سالروز عملیات غرورآفرین که مرصاد نام گذاری شده طی آن دشمنان ایران اسلامی برای تصرف ۴۸ ساعته تهران وارد خاک ایران شد و رسماً جنگ را آغاز کردند.
در همین راستا نشستی صمیمانه با رزمندگان عملیات غرورآفرین مرصاد در سپاه پاسداران ناحیه اسلام آباد غرب با حضور فرمانده سپاه ناحیه شهرستان اسلام آباد غرب، رئیس بسیج رسانه استان کرمانشاه، تعدادی از رزمندگان عملیات مرصاد و جمعی از خبرنگاران برگزار شد.
بازگویی خاطرات دفاع مقدس برای انتقال به نسل جدید
در این نشست محمد هادی صحرایی رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه با اشاره به هدف از برگزاری نشست با رزمندگان عملیات مرصاد، اظهار کرد: با بازگویی خاطرات رزمندگان دوران دفاع مقدس و عملیات مرصاد علاوه بر حفظ و نگهداری این خاطرات باید پیامهای جبهه حق را به آیندگان را انتقال داد.
وی افزود: به دلیل احساس مسئولیت پذیری که در پیشکسوتان و رزمندگان دوران جنگ دیده میشود لازم است که این روحیه مسئولیت پذیری به جوانان یاد داده شود.
مسئول بسیج رسانه استان کرمانشاه یا بیان اینکه طی یک اقدامی قرار است خاطرات شفاهی جمع آوری شوند و به صورت مکتوب ثبت و مورد استفاده قرار گیرد، تصریح کرد: یاد آوری خاطرات و وقایع جنگ میتواند شباهتهای منافقین با گروههای تروریستی امروز را آشکار سازد.
صحرایی با اشاره به جنایات منافقین علیه مردم اسلام آباد غرب طی عملیات مرصاد، خاطر نشان کرد: در این عملیات که به منظور براندازی نظام عملیات را فروغ جاویدان نامگذاری کرده بودند منافقین از هیچ جنایتی برای دستیابی به اهداف خود در انجام هیچ جنایتی فروگذاری نکردند و مردم بی گناه شهرستان اسلام آباد غرب را یه قتل رساندند.
آتش زدن بیمارستان اسلام آبادغرب بارزترین سند جنایت منافقین است
فتح الله حقیقی که یکی از رزمندگان در عملیات مرصاد در این میزگرد با بیان جنایاتی که منافقین در شهرستان اسلام آباد غرب ایجاد کرده بودند، اظهار کرد: یکی از بارزترین جنایات در حق بشریت در دوران جنگ به آتش کشیده شدن بیمارستان امام خمینی (ره) در شهرستان اسلام آباد غرب بود.
وی افزود: در جنایت و قتل عامل کردن بیماران بیمارستان امام خمینی منافقین به طور وحشیانه و بی رحمانهای جنازهها و مجروحین را در حیاط بیمارستان روی هم انداخته و بعد از به رگبار بستن آنها را آتش میزدند و آنان که تنها مجروح بودند زنده زنده در آتش میسوختند.
این رزمنده با بیان جنایات وحشیانه و بی رحمانه منافقین در بیمارستان اسلام آبادغرب، تصریح کرد: پزشکان و پرستاران و مجروحین در گوشهای از این بیمارستان تنها اشک میریختند و در همان بین مادر و کودکی در این بیمارستان دیده میشدند مادر این کودک به دلیل مجروحیت شدید شهید شده و در همان حال کودکش در آغوش مادر در حال شیر خوردن بود.
حقیقی بیان کرد: در عملیات مرصاد منافقین نقشه داشتند که سه روزه از مرز و شهرهای غربی رد شده و تهران را تسخیر کنند اما در هنگام ورود با مقاومت مردم مواجهه شدند که طی این عملیات حدود ۲۰۰ نفر از مردم اسلام آباد غرب شهید و نزدیک به سه هزار نفر مجروح شدند.
وی با بیان سختیهای و کمبود امکانات درمانی در زمان جنگ، خاطر نشان کرد: پس از آنکه تعدادی از بیماران را با کمک هواپیماهای کمکی به بیمارستان تهران رساندن به دلیل بالا بودن آمار مجروحین در بیمارستان در راهروهای آن طناب بسته و سرمها را به آنها آویزان کرده بودند و مجروحین را کف بیمارستان درمان میکردند.
وعدههای توخالی منافقین برای یارگیری
لطف الله احمدی دیگر رزمنده عملیات مرصاد حاضر در نشست که فرمانده کمیته انقلاب وقت شهرستان اسلام آباد غرب را به عهده داشته اظهار کرد: در آن زمان با دستگیری هر یک از منافقین توسط گروههای خودی در بین آنها افراد خیلی زیادی از اشرار و اراذل و اوباش دیده میشد که توسط منافقین جذب شده و برای آنها فعالیت میکردند.
وی با اشاره به اینکه در بین منافقین خانمی به عنوان نفوذی فعالیت میکرد، افزود: یک خانم از نفوذیهای منافقین در شهرستان اسلام آباد بود که در آن زمان به دلیل وعده فرمانداری این شهرستان به او وارد عملیاتهای نفوذی شده بود و با وجود آنکه بارها توسط گروههای خودی دستگیر شده بود و تعهد داده بود و امان نامه دریافت کرده بود پس از آنکه منافقین وارد این شهرستان شدند در رادیو منافقین خطاب به نیروهای رزمنده اسلام آباد غرب اعلام کرد که نفوذی منافقین بوده و اطلاعات منطقه را به منافقین داده است.
احمدی با اشاره به جنایت سازمان مجاهدین خلق علیه اعضای سازمان تصریح کرد: ۲ نفر از منافقینکه حین عملیات توسط نیروهای خودی دستگیر شده بودند در پی اظهارات سازمان منافقین گفته شد که هر ۲ نفر تحصیلات دکتری داشته و در حالی که از پاکستان برای حضور در عملیات منافقین وارد کشور شده بودند که در بازجوییهای مشخص شد که این ۲ نفر زن و شوهر بوده که در مرز آنها را از هم جدا کرده و زن را با یک گروه ۱۷ نفره و مرد را نیز با گروه دیگری راهی مسیر دیگری کردند.
جنایات منافقین
خدا مراد نجفی رزمنده عملیات مرصاد که در آن زمان معاون گردان حر تیپ ۱۲۷ مقداد را داشته در این نشست اظهار کرد: نیروهای مردمی و نظامی در اسلام آبادغرب از سه روز قبل از شروع عملیات مرصاد با نیروهای عراق درگیر شدند و اولین بار در منطقه روستای چوگل و گهواره با منافقان درگیری و تقابل آغاز شد و دیده میشد که برخی از منافقین با در دست داشتن نارنجک باعث انفجار و خودکشی میشدند و نسبت به انجام این کار افتخار و خرسندی داشتند.
نجفی با اشاره به کمک رسانی نیروهای همدان و گردان لشکر بدر، افرود: طی این جنگ منافقین از مردم عادی داخل شهر به عنوان سپر دفاعی استفاده میکردند تا امکان درگیر مستقیم در شهر با آنها وجود نداشته باشد.
وی تصریح کرد: نیروهای منافق ۱۸ نفر از نانواها را که برای کمک به رزمندگان اسلام نان میپختند را مورد آزار قرار میدادند؛ منافقین تمام نانواها را که برای رزمندگان نان میپختند را در گونی گذاشته و سپس به سقف نانوایی آویزان کردند و همگی را به رگبار گلوله بستند تا به شهادت رسیدند و همگی را به شهادت رساندند.
نجفی ادامه داد: در این برهه زمانی که جنگ بین ایران و منافقین در گرفته بود سازمان منافقین طی یک فراخوانی تمام نیروهای تربیت شده خود را در کشورهای مختلف به شرکت در عملیات فروغ جاویدان دعوت و فراخوانده و همین امر باعث شده بود که از همه مناطق و استانها نیروی منافق حضور داشته باشد.