به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده عصر چهار شنبه در نشست استاندار بوشهر با مدیران جهاد دانشگاهی استان بوشهر عنوان کرد: جهاد دانشگاهی از سال ۱۳۵۹ به فرمان امام خمینی (ره) و زیر نظر ستاد عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ولی جهاد دانشگاهی در استان بوشهر با یک وقفه ۳۷ ساله در تاریخ ۲۶ تیر ۱۳۹۶ در یک واحد ۷۵ متری شروع به کار کرد که اکنون بالغ بر بیش از ۲۰ هزار متر مربع را ایجاد کرده و در حال خدمترسانی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر اضافه کرد: جهاد دانشگاهی استان بوشهر با ایجاد یک زیست بوم نوآوریِ نخبگان در استان و در حوزههای پژوهش و فناوری، اقتصاد دانش بنیان، تجاری سازی، آموزش و کارآفرینی و حوزه فرهنگی، بدون موازی کاری و با نگاه ویژه به بحث اشتغال و استفاده از همه ظرفیتهای استان و بومیسازی در حال فعالیت است.
ایجاد اولین مرکز نوآوری و شتاب دهی کسب و کار
وی در خصوص ظرفیتهای ایجاد شده توسط جهاد دانشگاهی تصریح کرد: طی سالهای اخیر یکی از مشکلات استان در کمبود تکنسین فنی تخصصی در حوزه پزشکی و فنی مهندسی بود که با امضای تفاهم نامه جهاد دانشگاهی با وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر و انجمن داروسازان، با شرط آموزش منجر به ایجاد اشتغال، ۳۰۰ نیروی کمک بهیار و ۴۰۰ نفر تکنسین داروخانه و ۵۰۰ دستیار دندانپزشک آموزش و وارد کار شدند که باعث تسهیل این کمبود در استان شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر خاطرنشان کرد: در مرکز آموزش تخصصی جهاد دانشگاهی واقع در عمارت گلستان که با تزریق ۲ میلیارد تومان جهت بازسازی و ترمیم آن هزینه شد، بالغ بر ۱۰ هزار نفر به صورت عمومی و تخصصی آموزش داده شدند.
احمدی زاده با اشاره به ایجاد اولین مرکز نوآوری و شتاب دهی کسب و کار توسط جهاد دانشگاهی در استان بوشهر گفت: در معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی یک مرکز نوآوری و شکوفایی برای کسب و کار و رویدادها و مرکز سلولهای بنیادی جهت ذخیرهسازی سلولهای بنیادی و درمان بیماریهای خاص از جمله سرطان، تالاسمی و بیماریهای خونی در استان بوشهر وجود دارد.
ایجاد اشتغال پایدار
احمدی زاده همچنین به ایجاد بیش از هزار و ۶۵۰ شغل پایدار در دبیرخانه مشاغل خانگی استان و مجری پروژه آموزش و توانمندسازی ۳۰۰ نیروی بومی منطقه پارس جنوبی و اجرای طرح آموزشی سرباز مهارتِ ۱۵۰۰ نفر از سربازان استان و مجری برگزاری بیش ۱۴ آزمون استخدامی در استان بوشهر توسط جهاد دانشگاهی استان بوشهر اشاره کرد.
این مقام مسئول اضافه کرد: تدوین اسناد بالادستی استان بوشهر و ترسیم راه استان توسط جوانان جهاد دانشگاهی از اقدامات مؤثر این مجموعه است که در زمانی که استان به ما نیاز داشته باشد پای کار میآییم؛ همچون زمان کرونا که اولین کیت تشخیص کرونا و آزمایشگاه تخصصی ویروس شناسی و ۶ مرکز واکسیناسیون در سطح استان توسط جهاد دانشگاهی ایجاد شد.
احمدیزاده ضمن اشاره به ساخت و راهانداری اولین آزمایشگاه تخصصی تشخیص طبی و ژنتیکی در استان، اشاره کرد: جهاد دانشگاهی استان بوشهر در حوزه فرهنگی به صورت دغدغهمند پای کار آمده است و در این حوزه دو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و خبرگزاری بینالمللی قرآنی جهان اسلام (ایکنا) و سیناپرس و یک مجموعه افکارسنجی به عنوان برترین مراکز افکار سنجی خاورمیانه که در انتخابات با یک درصد خطا مشارکت دارد، با نگاه جهادی و بدون انتقال نگاه نا امیدوارنه در حال فعالیت است.
علی احمدیزاده در خصوص فعالیت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی بوشهر ادامه داد: جهاد دانشگاهی به عنوان دبیرخانه مشاغل و با وجود دپارتمانهای متفاوت در مرکز آموزش عالی علمی-کاربردی در مقطع بلند مدت و چندین مرکز آموزش کوتاه مدت پذیرش دانشجو دارد.
وی گفت: جهاد دانشگاهی استان بوشهر در سال ۱۴۰۰ موفق به کسب رتبه اول واحدهای استانی جهاد دانشگاهی در کشور شد که در این مجموعه بدون نگاه موازی کاری، هر حرکتی را جهادی نمیبینیم و حرکتی را جهادی میدانیم که خستگی ناپذیر و برای رضای خدا باشد و ما در جهاد دانشگاهی اعتقاد داریم که اگر بخواهیم کار جهادی کنیم این کار پر از درد و رنج است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر اذعان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، استقلال سیاسی و استقلال اقتصادی بالاتر از استقلال فرهنگی نیست و این استقلال فرهنگی در دانشگاهها رقم میخورد که نیازمند حضور در دانشگاهها و نقش آفرینی در حوزه فناوری و نوآوری هستیم.