به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، رقیه فرید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سالهای اخیر، مدیریت بهعنوان یکی از مهمترین عناصر توسعه مدنظر قرارگرفته و بیتردید نقش سرمایه انسانی با حرکت از سطوح پایینی سازمان به سمت رأس هرم پیچیدهتر و پررنگتر خواهد بود.
وی افزود: اگر در رأس هرم که از حساسیت و پیچیدگی بیشتری برخوردار است، مدیرانی قرار گیرند که علاوه بر مهارتهای تخصصی و ویژگیهای عمومی، از توانایی و شایستگیهای لازم برخوردار باشند، موفقیت سازمان تضمین خواهد شد.
فرید به تشریح سطوح عملیاتی و پایه، فرایند اعلام درخواست و اجرای کانونهای ارزیابی پرداخت و گفت: دستگاههای اجرایی موظفاند قبل از انتصاب یا ارتقای افراد به سطوح بعدی مدیریتی، اطلاعات متقاضیان ارزیابی را با رعایت شرایط مربوط، در سامانه مدیریت کانونهای ارزیابی سازمان اداری و استخدامی کشور ثبت کرده و مجوز ارزیابی در کانون را دریافت کنند.
سرپرست مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اضافه کرد: در مرحله بعدی باید مشخصات متقاضیان ارزیابی در قالب کاربرگ مربوط تنظیم و با امضای بالاترین مقام دستگاه اجرایی، به این سازمان ارسال شود.
وی تصریح کرد: در ادامه، این مدیریت نسبت به تنظیم و ابلاغ برنامه و فرایند اجرای ارزیابی، شامل: برنامه زمانبندی، ابزارها و مدل شایستگی، کاربرگ راهنمای ارزیابیشوندگان، مشخصات محل برگزاری و …، به تفکیک دستگاههای اجرایی متقاضی، اقدام خواهد کرد.
فرید یادآور شد: در پایان، نتایج ارزیابی افراد در قالب گزارشهای مدیریتی و فردی تنظیم و به دستگاه اجرایی مربوط، اعلام میشود و افرادی که مجموع امتیاز ارزیابی آنان کمتر از ۵۰ باشد، از فرایند ارزیابی و توسعه شایستگی حذف و مراتب عدم احراز ایشان، بهصورت محرمانه به دستگاه اجرایی محل خدمت فرد اعلام میشود.
این مسؤول تاکید کرد: با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع، رعایت فرایند فوقالذکر و تسریع و دقت نظر در اجرای مفاد مصوبات مرتبط، مورد انتظار است.