به گزارش خبرنگار مهر، سید حبیب الله موسوی امروز پنجشنبه در جلسه پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان پلدختر اظهار داشت: با توجه به تجربیات شهرستان در وقوع سه سیلاب دی ماه ۱۳۹۷، پنجم و ۱۲ فروردین ۱۳۹۸، مهمترین مسئله آگاهی بخشی به مردم و جامعه هدف، بهره بردار، کشاورزان و باغداران است که انتظار میرود اصحاب رسانه موارد لازم را اطلاع رسانی کنند.
وی افزود: دستگاههای خدمات رسان در سطح شهرستان آمادگی داشته باشند تا در صورت بروز حوادث احتمالی در بخش معمولان نیز به موقع با امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز در محل حاضر شوند.
بخشدار معمولان گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی که به وجود آمده بخشی از پمپاژها و الکتروموتورها در کف رودخانههای «کشکان»، «چول هول» و «مادیان رود» تعبیه شدند، بنا بر این چنانچه احتمال سیلاب در این مسیلها وجود دارد به مردم، کشاورزان و باغداران از طریق ادارههای جهاد کشاورزی و منابع آب در این رابطه اطلاع رسانی شود.
موسوی افزود: انتظار میرود بهداشت و درمان با توجه به پیش بینیهای هواشناسی میانکوه شرقی را در مرکز حوزه جامع سلامت و مرکز ۱۱۵ فعالتر کنند زیرا احتمال نیاز به کمکها در حوزه سلامت در زمان بارندگی مطرح است.
وی یادآورشد: دهیاران به عنوان آخرین رده وزارت کشور و مدیران بحران در سطح روستاها اعلام شده تا برای وقوع هرگونه حوادث ناگوار احتمالی در بارندگیهای آتی آمادگی کامل داشته باشند.
بخشدار مرکزی پلدختر نیز در این جلسه گفت: با توجه به امکان حجم بیشتر بارندگیها در محور آزاد راه پل زال - خرم آباد عصر امروز در همین راستا برای هماهنگی و پیشگیری از حوادث احتمالی در این مسیر با «وحید زرنانی» سرپرست آزاد راه پل زال - خرم آباد جلسهای برگزار میشود.
بابک امرایی افزود: انتظار میرود راهداری، حمل و نقل جادهای شهرستان نیز برای پیشگیری و در شرایط فعلی تجهیزات را در آمادگی کامل قرار دهند تا چنانچه به احتمال مسیرهای عشایری با مشکل مواجه شوند در دسترس باشند.