به گزارش خبرنگار مهر سیدغلامحسین حسینی نیا که به مناسبت هفته ملی مهارت به عنوان سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه امروز (۷ مرداد) تهران سخنرانی میکرد گفت: امروز اهمیت مهارت آموزی خصوصاً آموزش مهارت برای جوانان و کارجویان بر کسی پوشیده نیست.
وی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور نقش تبدیل علم نافع به عمل اثرگذار را برعهده دارد و علمی که به عمل درآید و زمینه رفاه مردم را فراهم کند در عِداد علم نافع است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در مهارت آموزی تاکید دارند و از آن به پنجههای کارآمد یاد میکنند. لذا پس از انقلاب مراکز زیادی در زمینه مهارت آموزی ایجاد شد. در حال حاضر ۶۴۰ مرکز آموزش فنی و حرفهای دولت ۵ هزار و ۴۰۰ کارگاه آموزشی و ۱۲ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای داریم.
وی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم تاکید زیادی بر مهارت آموزی دارد. در سفرهای استانی رئیس جمهور شاهد تصویب ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفهای در استانهای مختلف بوده ایم.
رئیس سازمان فنی و حرفهای برخی طرحهای این سازمان را شامل آموزش مهارتهای اشتغال برای همه اقشار بالای ۱۵ سال، جوانان بیکار و جویای کار، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی، زندانیان و خانوادههایشان، سربازان، کودکان کار، معلولان و خانوادههای آنها و … را در دست اجرا دارد که میتوان به آموزش مهارت به دانش آموزان و طرح نخلستان برای ۵۰۰ هزار دانشجو و دانش آموخته رشتههای دانش بنیان اشاره کرد.
حسینی نیا ظرفیت سالانه آموزش مهارت در مراکز فنی و حرفهای دولتی و خصوصی را یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر عنوان و اظهار کرد: سال گذشته ۹۱۵ هزار نفر گواهینامههای بین المللی مهارت آموزی را از سازمان آموزش فنی و حرفهای دریافت کرده اند.