زرین دشت - امام جمعه زرین دشت گفت: چادر قبل از اسلام جزو لباس اصلی زنان ایرانی بوده و در تصاویر حک شده از دوره هخامنشی هم که نگاه کنیم زنان چادر به سر داشتند و این نشان از آداب ایرانیان است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا دروندپور در خطبه‌های امروز نماز عبادی سیاسی جمعه زرین دشت ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و عزای حسینی اظهار کرد: توصیه می‌کنم قدر مجالس عزاداری را بدانید، از این مجالس استفاده کنید و روحاً و قلباً این مجالس را وسیله‌ای برای ایجاد ارتباط و اتّصالِ هرچه محکم‌تر میان خودتان و حسین‌بن‌علی علیه‌السّلام، خاندان پیغمبر و روح اسلام و قرآن قرار دهید.

وی ضمن تاکید به تقارن ماه محرم‌با آغاز هفته امر به معروف و نهی از منکر افزود: امر به معروف و نهی از منکر یکی از ارکان اساسی اسلام و ضامن برپاداشتن همه ی فرایض اسلامی است.

امام جمعه زرین دشت عنوان کرد: باید این فریضه در جامعه ما احیا شود زیرا در کشور اسلامی زندگی می‌کنیم و باید همه به قوانین موجود احترام بگذاریم.

حجت الاسلام دروند پور با بیان اینکه قانون شکنی توسط هر کسی جرم است، تصریح کرد: گاهی در جامعه عده‌ای این مطلب را بیان می‌کنند که ما حجاب اجباری نمی‌خواهیم، اولاً هر کشوری یک اصول و قوانینی دارد که همه باید به این اصول و قوانین پایبند باشند، همینطور که همه باید به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام بگذاریم و هچ کس نمی‌گوید قوانین اجباری اگر به این قانون عمل نشود حرج و مرج بوجود می‌آید، حجاب هم همین است.

او ادامه داد: حجاب علاوه بر اینکه دستور صریح قرآن و اهل بیت (ع) است و همانطور که نسبت به نماز دستور داریم نسبت به حجاب هم دستور داریم.

خطیب جمعه زرین دشت، ابراز کرد: البته نسبت به بی حجابی باید برخورد فرهنگی شود، یعنی باید اندیشه‌ها را اصلاح کرد زیرا بی حجابی یک ناهنجاری و تظاهر به فسق است و این یعنی گناه، کار حرام، حرام است بزرگ و کوچک هم ندارد و کاری به زندگی شخصی افراد هم نداریم.

حجت الاسلام دروند پور افزود: نمی‌شود در ملأ عام در خیابان و بازار عده‌ای مرتکب حرام شوند آن هم در حکومت اسلامی ولی تذکری داده نشود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان زرین دشت اظهار کرد: بنده این را عرض کنم که چادر قبل از اینکه اسلام به آن سفارش کرده باشد جزو لباس اصلی زنان ایرانی بوده، یعنی همانطور که هر کشوری یک لباس مخصوص به خود دارند زنان ایرانی هم با پوشش چادر وارد جامعه می‌شدند.
او ادامه داد: وقتی تصایر زنان حک شده در آثار باستانی در دوره هخامنشیان هم نگاه کنید آنها با پوشش چادر هستند، و این نشان می‌دهد که حجاب و چادر از آداب ما ایرانیان بوده که زنان خودشان را در برابر نامحرمان برعکس تمدن غرب، خود را حفظ می‌کردند.

امام جمعه زرین دشت اضافه کرد؛ اینکه گاهاً بعضی فکر می‌کنند چادر یک فرهنگی است که از کشورهای عربی آمده این اشتباه محض است بلکه چادر از کشور ما به دیگر کشورها صادر شده در مقابل کشورهای غربی به دنبال ایجاد شبهه هستند یعنی نقطه مرکزی هویت تمدن غربی تفکیک میان دین و پیشرفت است.