به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، روحاله ذوالفقاری گفت: شرکتهای دانشبنیانی که تصمیم به توسعه زیرساختهای تولید محصولات دانشبنیان خود دارند میتوانند با استفاده از تسهیلات تولید صنعتی صندوق نوآوری و شکوفایی بخشی از هزینههای مورد نیاز را تامین کنند. ارائه این تسهیلات چه برای اجرای طرحهای ایجادی و چه برای انجام طرحهای توسعهای به عنوان یکی از برنامههای کاری اصلی در دستور کار صندوق قرار دارد.
وی افزود: هزینههای اجرای طرحهای صنعتی شامل تامین فضای تولید، تامین ماشین آلات و تجهیزات و هزینه های راه اندازی اولیه است که در صورت داشتن توجیه فنی و اقتصادی در دایره حمایتی صندوق قرار میگیرند.
وی با تاکید بر اهمیت حمایت مالی از این طرح ها، افزود: ایجاد ظرفیتهای جدید، افزایش ظرفیت و کیفیسازی تولید محصولات دانشبنیان مستلزم سرمایهگذاریهای زیر ساختی است و صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی دارد تا ۸۰ درصد هزینههای مورد نیاز اجرای این طرحها تسهیلات پرداخت کند.
به گفته معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی، این تسهیلات با نرخ ترجیحی ۱۱ درصد و با دوره بازپرداخت حداکثر ۷ ساله و بر اساس پیشرفت کار به شرکتها پرداخت میشود و در صورتی که از ظرفیت تامین کنندگان داخلی استفاده شود، میزان حمایت این صندوق نیز بیشتر در نظر گرفته میشود.
ذوالفقاری در پایان خاطرنشان کرد شرکتهای دانشبنیان میتوانند با مراجعه به سامانه غزال و ارسال درخواست تسهیلات تولید صنعتی، از این فرصت بهره مند شوند.