هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، نسبت به تأمین تجهیزات مورد نیاز دو بیمارستان در شهرستان دزفول اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا خسروپناه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به اینکه هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران دستگاه‌های سرمایه‌ای سنگین همانند شتابدهنده، سی تی سیمولاتور و…، را برای این بیمارستان تخصصی سرطان تأمین کرده است، گفت: بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) تنها بیمارستان رایگان و بدون صندوق در کشور است.

وی ضمن آمادگی بیمارستان‌های استان خوزستان برای مقابله با کرونا از تجهیز سه مرکز جامع سلامت در خیبر، شیهون و سردشت خبر داد و افزود: تاکنون بیمارستان‌های زیادی توسط هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران تجهیز شده‌اند. به طور مثال بیمارستان زنان و زایمان حضرت زینب (س) مجهز به دستگاه‌های ونتیلاتور و انواع تخت‌های بیمارستانی و…، شده است.

وی با بیان اینکه هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران دستگاه‌های شتابدهنده را به همراه دستگاه‌های سی تی سیمولاتور، سی تی اسکن، پت سی تی و سونوگرافی برای بیمارستان خیریه امام حسن (ع) تامین کرده است، ادامه داد: مراحل درمانی بیماران مراجعه کننده به این بیمارستان و استفاده از تمامی دستگاه‌ها بدون هزینه است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی دزفول خاطرنشان کرد: بیمارستان امام حسن (ع) دارای ۲ فاز است که فاز یک آن برای بیماران مبتلا به سرطان مجهز و روزانه به حدود ۱۰۰ بیمار ارائه خدمت می‌دهد همچنین بخش پیوند مغز و استخوان این بیمارستان به زودی فعال خواهد شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول از تجهیز سه مرکز جامع سلامت خیبر، مرکز جامع سلامت شیهون، مرکز جامع سلامت سردشت خبر داد و گفت: این مراکز توسط هیأت امنای صرفه جویی ارزی مجهز به دستگاه‌های رادیولوژی، ونتیلاتور، مانیتورینگ، انواع تخت‌های بیمارستانی و…، شده است.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان گنجویان جزو بیمارستان‌های توسعه یافته این استان محسوب می‌شود، افزود: با مساعدت هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران تعداد ۱۲۴ تخت به تعداد تخت‌های این بیمارستان افزوده شده است.

ارائه خدمات رایگان به بیماران مبتلا به سرطان

محمدرضا اسمائیل چگینی رئیس بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی (ع) درباره جزئیات تجهیز این بیمارستان با کمک هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران اظهار داشت: بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی (ع) تنها بیمارستان رایگان و بدون صندوق در کشور است که به صورت تخصصی به درمان بیماران مبتلا به سرطان می‌پردازد و در حال حاضر بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ بیمار را تحت پوشش دارد.

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی (ع) وابسته به انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان دزفول است اما نه تنها بیماران از خود استان بلکه سایر شهرستان‌ها و به عبارتی می‌توان گفت بیماران از سراسر کشور برای مراحل درمانی به این مرکز که خدمات کاملاً رایگان است، مراجعه می‌کنند.

چگینی با بیان اینکه تمامی مراحل درمانی برای بیماران مبتلا به سرطان بدون هزینه است، افزود: حتی برای افراد نیازمند در استان‌های همجوار طی فرایند درمان، محل اسکان و هزینه غذا نیز در نظر گرفته شده است.