صفدر مظفری راد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اعتبارت در نظر گرفته شده در سال جدید در تبصره ۱۶ نسبت به سال گذشته چهار برابر افزایش پیدا کرده و به اعتبار ۴۱۱ میلیارد تومان رسیده که تاکنون ۱۳۱ میلیارد آن پرداخت شده و ۳۱ میلیارد تومان در بند الف تبصره ۱۸ معرفی شده که ۲۶ میلیارد تومان آن به مرحله پرداخت رسیده است.
وی افزود: آن دسته از افرادی که توانایی اشتغالزایی داشته و به کارهای خرد و خانگی مشغول میشوند و دستهی دیگر افرادی که کارفرما و کارآفرین بوده و مددجویان را در کارگاههای خود مشغول به کار میکنند از جمله افرادی هستند که میتوانند تسهیلات قرض الحسنه را دریافت کنند.
معاون مشارکتهای مردمی، مسکن، اشتغال و مراکز غیر دولتی بهزیستی کرمانشاه تصریح کرد: ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه در بند الف تبصره ۱۸ با بازپرداخت هفت ساله به کارفرمایانی که از توانایی مددجویان استفاده میکنند، پرداخت شده و کمکهایی را به صورت فصلی و یا سالیانه برای جبران عدم کارایی به کارفرمایان داده میشود.
مظفری گفت: ۲ کارخانه راکد در استان کرمانشاه با تبصره ۱۸ راهاندازی خواهد شد که به واسطه این راهاندازی ۳۰ نفر از جامعه هدف بهزیستی در این ۲ کارخانه مشغول به کار خواهند شد که سهم آنها ۶ میلیارد تومان از تسهیلات تبصره ۱۸ خواهد بود.