به گزارش خبرگزاری مهر، میثم مظفر عضو شورای شهر تهران با حضور در سازمان فاوا با هادی محضرنیا سرپرست سازمان، دیدار کرد و از بخشهای مختلف سازمان، بازدید بهعمل آورد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص مهمترین موضوعات طرحشده در این جلسه اظهار کرد: یکی از مشکلات سازمان فاوای شهرداری تهران، موضوع نیروی انسانی است بهطوریکه بر طبق گزارش سرپرست سازمان فاوای شهرداری تهران، قرارداد نیمی از پرسنل این سازمان، حجمی است و این افراد ثبات شغلی و در نتیجه آرامش ذهنی ندارند.
مظفر خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر تهران آمادگی دارد که در صورت ارزیابی دقیق سازمان فاوا از صلاحیت فنی و تخصصی و تائید صلاحیت عمومی کارکنان سازمان فاوا، از تثبیت جایگاه شغلی کارکنان حمایت کند تا بدینترتیب جایگاه افراد به لحاظ شغلی تثبیت شود و آرامش خاطر بیشتری داشته باشند.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با قدردانی از زحمات ویژه همکاران سازمان فاوا در مواجهه با حملهی سایبری که در ماههای گذشته اتفاق افتاد، تاکید کرد: کارکنان فاوا با در اختیار داشتن دانش فنی، صرف زمان قابلتوجه و احساس مسئولیت بالا به خوبی توانستند این تهدید را مدیریت کنند.
وی تصریح کرد: لازم است سازمان فاوا، دانش و تجربه ایجاد شده در حوزهی حمله سایبری را به سایر نهادها و دستگاههای کشور منتقل کند و با مدیریت این تهدید آن را تبدیل به یک فرصت یادگیری در کشور کند.
مظفر گفت: یکی از از دغدغههای اصلی که در جلسهی امروز مطرح شد نیاز سازمان فاوا به اجرای یک بازنگری دقیق در دوره جدید مدیریت است تا تعریف جدیدی از نقش، جایگاه و پلن این سازمان صورت گیرد.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: در سالهای گذشته یک نوع بلاتکلیفی در خصوص جایگاه سازمان فاوا وجود داشته که سبب شده است گاهی این سازمان در نقش سیاستگذار و متولی باشد و گاهی در نقش متصدی و پیمانکار دیده شود و لازم است برای رفع اعوجاج رفتاری و عملکردی بازطراحی مفهومی تبیین شود.
مظفر خاطرنشان کرد: ساختارها و ابزارهای مدیریتی باید در خدمت رشد و تعالی انسانها باشد و فناوریهایی که این سازمان در اختیار دارد میتواند از طریق توسعه مشارکتهای شهروندی زمینه رشد همشهریان را در زیستبوم زندگی خودشان مهیا کند.
وی افزود: شورا این دغدغه را دارد که در نظام تصمیمگیری در محلات و در برنامه و بودجه بتواند مشارکت شهروندان را از طریق بودجهریزی مشارکتی دنبال کند و تحقق بودجهریزی مشارکتی و تصمیمگیری مردم در خصوص بودجهی محلهی خودشان نیازمند سامانه ویژهای است که در قالب سامانههای جمعسپاری در دنیا تجربه شده است و در این خصوص، طی جلسه امروز مطالعات صورت گرفته در دنیا مورد بحث قرار گرفت و مباحث نظری و تکنیکها مطرح شد.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه دادههای موجود از سامانههای شهرداری تهران باید تبدیل به یک مکانیزم در مدیریت شهری شوند، گفت: نقش مهم سازمان فناوری اطلاعات باید در حوزه دیتا ماینینگ و دادهکاوی بیش از گذشته باشد و حرکت مدیریت شهری به سمتی رود که تصمیمگیریها، منبعث از این دادهها انجام شود.