به گزارش خبرنگار مهر، سید علی معتمدیپور پیش از ظهر یکشنبه در بازدید مزارع پرورش ماهی خسارت دیده از سیل، افزود: بیشترین خسارت ناشی از سیل در بخش آبزیان بوده و از ۲۶۰ مزرعه پرورش ماهی، ۱۸۰ مزرعه به طور کامل و یا جزئی آسیب دیدند.
معتمدی پور با تاکید بر اینکه با همه وجود در کنار تولیدکنندگان هستیم، تصریح کرد: بخش آبزیان، پمپاژها و تأسیسات آب و خاک، اماکن دامی، کانالها و سرابهای کشاورزی، اراضی برنجکاری و صیفی و سبزی و برخی باغات آسیب جدی دیدند.
رئیس جهاد کشاورزی استان گفت: تاکنون، بارشهای رگباری اخیر بیش از ۸۵۶ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت زده است و با توجه به تداوم سامانه بارشی این خسارات بیشتر خواهد شد.
وی افزود: راه ارتباطی و آن تندهی در چندین منطقه استان قطع شده و حجم خسارات در این مناطق هنوز مشخص نیست.
معتمدیپور به تخریب سرابها و کانالهای انتقال آب به بیش از یکهزار و ۷۰۰ هکتار اراضی برنجکاری در حاشیه رودخانهها اشاره کرد و ادامه داد: اگر با فوریت این سرابها ترمیم نشوند، همه این مزارع خشک خواهند شد و حجم خسارات بالاتر خواهد رفت.
معتمدیپور گفت: طرحهای تولیدی خسارتدیده از سوی واحد مدیریت بحران جهاد کشاورزی بازدید شده و میزان خسارات با دقت برآورد و اقدامات جبرانی انجام میشود و هیچ نیازی به مراجعه حضوری نیست.